Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum te pot ajuta automatizările de marketing dacă  ai o afacere mică sau mijlocie?

Automatizarile de marketing au devenit o componentă cheie în companiile care oferă produse sau servicii B2C, motiv pentru care se remarcă o dezvoltare accentuată în acest sector. Piața serviciilor de tip SaaS (Software as a Service) va crește cu aproximativ 8,55% în 2021 și se preconizează că va ajunge la o capitalizare de piață de aproximativ 5,5 miliarde de dolari până la finalul anului următor.

În acest articol vom explica ce sunt automatizările de marketing și cum te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Automatizările de marketing se referă la utilizarea instrumentelor software care să simplifice fluxul de lucru din procesele de marketing. Cu ajutorul soft-urilor specializate, poți:

  • Loializa clienții: Poți automatiza sarcinile repetitive precum trimiterea de email-urile de mulțumire pentru achiziție, de evaluarea a unui produs cumpărat (recenziile) sau de reamintire în cazul cumpărăturilor cu recurență lunară precum produsele cosmetice, materiale de curățenie etc.
  • Crește vizibilitatea brandului tău prin programarea postărilor pe rețelele de Social Media
  • Vinde mai mult, poți programa reclamele plătite pe Google

E costisitoare implementarea?

Răspunsul e: depinde de obiectivele tale. Poți să optezi pentru crearea unui cont pe o platformă specializată și să aloci mult timp pentru a implementa, monitoriza și testa rezultatele sau poți opta pentru o agenție specializată care să îți ofere soluția potrivită ți, la un cost rezonabil.

Ce instrumente pot folosi?

OptinMonster este unul din cele mai bune software-uri de generare a unor potențiali clienți și de optimizare a ratei de conversie pentru toate tipurile de site-uri web. Oferă o tehnologie puternică de tipul  Exit-Intent® prin care transforma vizitatorii site-ului în abonați și clienți.

Cum te poate ajuta: control complet al campaniilor tale de marketing, template-uri pentru a-ți crea propriile campanii, mesaje automate catre utilizatori in timp real, testari de tipul A/B , integrari cu sute de alte instrumente

Cost: Intre 9 – 49$ pe luna

Constant Contact este un alt instrument de automatizări de marketing. Acesta automatizează toate campaniile de e-mail pentru a-ți permite să te concentrezi asupra dezvoltării afacerii .

Cm te poate ajuta: declanșează e-mailurile automate la momentul potrivit, trimite mesaje personalizate utilizatorilor, urmaresti rezultatele email-urilor in timp real, include sondaje de opinie, crea formulare dinamice de inscriere la email, integrări puternice.

Cost: Intre 20 – 45$ pe luna

Despre agenția noastră: Marketomize

Suntem o agenție de marketing digital specializată pe email marketing si social media prin utilizarea soft-urilor de automatizări de marketing.  Scopul nostru constă în eficientizarea activităților de marketing și obținerea de profit pentru clienții noștri. Dacă ai un start-up sau o companie mijlocie, te invităm să ne scrii și vom identifica împreună soluția potrivită pentru tine hello@marketomize.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aproape 7 milioane de lei pentru realizarea Piațetei Nufărul din Oradea

Articolul următor

Mercure Timișoara – primul hotel Accor din oraș, deschis pe 5 octombrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Securitatea cibernetică în energie

Progresul înregistrat de transformarea digitală a adus inevitabil și noi amenințări de securitate cibernetică. În timpul pandemiei, companiile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share