Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii de mobilier din Ardeal pătrund în fosta Iugoslavie

Un proiect internațional depus de echipa de management a Cluster Mobilier Transilvan (CMT) își propune să dezvolte strategii de internaționalizare și de asistență pentru firmele care doresc să participe la achiziții publice pe piețe precum Macedonia sau Serbia.

“Proiectul inițiat de Transylvanian Furniture Cluster a fost depus în cadrul apelului COSME pentru stimularea întreprinderilor mici și mijlocii să participe la achiziții publice pe piețe din exteriorul Uniunii Europene.

Partenerii noștri în conceperea și scrierea acestui proiect sunt Wood Industry Cluster din Slovenia și Asociația Active Society din Macedonia de Nord”, a precizat managerul clusterului din Cluj, Ciprian Morcan.

CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, iar în prezent se apropie de 100: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Acesta include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). El deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel europen pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lasselsberger își primenește liniile de producție de la Cluj

Articolul următor

Cluj și Brașovul, campioanele scumpirilor imobiliare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share