Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lasselsberger își primenește liniile de producție de la Cluj

Producătorul de plăci ceramice Sanex va investi în 2021 în modernizarea celor două linii de producţie a plăcilor de faianţă, în funcţie de contextul economic.

“Ne-am propus ca până la finalul acestui an să creştem valoarea şi volumul exporturilor”, a menționat Petrişor Grindeanu, director general al Sanex.

Volumul ar putea ajunge la 31-32 de milioane mp, potrivit ZF.  Cu toate acestea, business-ul Sanex s-ar putea menţine în o tendință ascendent chiar şi în 2020.

„Deşi ne-am confrun­tat cu provocări majore în aceste luni şi trecem încă prin situaţii fără precedent, atât social, cât şi în mediul de business, vom raporta o creştere a cifrei de afaceri faţă de anul trecut pentru grupul de companii format din Sanex şi Lasselsberger”, spune Grindeanu.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turdenii de la ASA Cons ridică un centru spa în Zalău

Articolul următor

Producătorii de mobilier din Ardeal pătrund în fosta Iugoslavie

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share