Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turdenii de la ASA Cons ridică un centru spa în Zalău

Societatea de construcții din Turda a anunțat că lucrează la un nou centru spa care se profilează în reședința de județ a Sălajului.

ASA Cons, parte a grupului Consolis (Ungaria), este liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale. Consolis avea 10.000 de angajați în 30 de țări și venituri de 1,3 miliarde euro în 2013.

În vară, compania Manager informa că are în proiect un complex de cinci stele, cu centru spa, trei bazine de înot, zonă de fitness și pentru sporturi de grup, pe str. Parcului, în apropierea primăriei.

Acesta va fi dispus pe trei niveluri, având o suprafață construită de 3.900 mp. Termenul de execuție prevăzut este de trei ani, conform Sportul Sălăjean.

Centrul va oferi servicii de recuperare locomotorie în sistem ambulator, la recomandarea medicilor specialişti. Complexul va găzdui competiţii de înot, cursuri cu antrenori calificaţi şi antrenamente pentru sportivi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitățile clujene pompează în oraș sute de milioane de euro pe an

Articolul următor

Lasselsberger își primenește liniile de producție de la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share