Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua The Cheesecake House se va extinde în două mari orașe

Brandul mureșean de cofetării creat de întreprinzătorii Anca Hintea, Vlad și Sabina Niculici va genera noi unități în București și Cluj-Napoca.

Afacerea pornită de trei tineri întorși din SUA a primit recent certificatul de furnizor al Casei Regale a României. „Mulțumită acestui titlu, avem oportunitatea să ne dezvoltăm, să deschidem noi cofetării în cele două orașe, în sistem propriu sau prin francizare”, spun fondatorii rețelei.

Custodele Coroanei Române, Margareta, a acordat certificatul de furnizor regal pentru 12 companii din România, pentru o perioadă de trei ani, printre care se numără și rețeaua de cofetării, conform Wall Street.

Compania din Târgu-Mureș produce 30 de sortimente de dulciuri și este singura a primit statutul de furnizor regal în ultimele opt luni.

Această recunoaștere este conferită persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală timp de cel puțin un an. Titlul de furnizor nu poate fi oferit companiilor înainte de o perioadă de probă de un an.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Start la înscrieri pentru competiția dedicată start-upurilor NTT DATA Open Innovation Contest 2020

Articolul următor

Audi și E.ON au pus în funcțiune cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperiș din Europa

Citește și:
Citeste mai mult

Viață lungă, vie Via Transilvanica

În 2018, atunci când România celebra 100 de ani de la Marea Unire, Tășuleasa Social, organizația originară din…
Citeste mai mult

CESAROM a lansat Pro Club

Noua platformă online este dedicată profesioniștilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor. Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și…
Zi de Zi știri economice:
Total
15
Share