Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Meron intră cu unități în Brașov, Timișoara și Sibiu

Antreprenorul Bogdan Ciocian va activa în curând o primă cafenea în Brașov și se află în tratative pentru asemenea localuri în Timișoara și Sibiu.

„Depindem unii de ceilalți: de la cafeaua verde, furnizori de servicii, angajați, până la producători locali cu care noi colaborăm. Următoarele orașe pe care le avem în vedere pentru extindere, pentru care există deja discuții avansate sunt Sibiu și Timișoara“, a menționat Ciocian.

Brandul lansat de investitori clujeni și dezvoltat ulterior în franciză va deschide în 10 octombrie o nouă cafenea în Brașov, pe 90 mp, printr-o investiție de 100.000 de euro. Planurile vizează extinderea rețelei la 30 de locații la nivel național în următorii cinci ani și  extinderea pe plan internațional.

Societatea și-a început activitatea în 2015, cu o investiție de 90.000 de euro în prima cafenea din Cluj-Napoca, iar acum ajunge la 17 locații la nivel național și o prăjitorie proprie de cafea. Brandul este prezent cu 10 coffee shop-uri în Cluj-Napoca, București, Satu-Mare, Zalău și Târgu-Mureș și Oradea, cu 115 angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fuziune româno-germană în grupul Allgeier

Articolul următor

BT va urgenta distribuirea granturilor către antreprenori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share