Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fuziune româno-germană în grupul Allgeier

iQuest Technologies Cluj (ITC), companie de dezvoltare de programe informatice, și Nagarro, lider global în inginerie digitală și soluții tehnologice, au finalizat tranziția în urma fuziunii anunțate în august.

Ambele companii sunt deținute de grupul german Allgeier SE. Nagarro România va avea echipe mixte – cu angajați din ITC și Nagarro, ce vor lucra la proiecte de inginerie și din alte domenii ale organizației.

Noua echipă din România se va alătura rețelei globale de specialiști Nagarro, care lucrează pentru companii de top din industria auto, logistică, telecom, retail și alte industrii cheie.

„În viitorul apropiat vom avea din ce în ce mai multe astfel de proiecte, ajungând în cele din urmă să funcționăm ca o singură organizație”, a declarat Voicu Stoiciu (foto), managing director al Nagarro România. Compania globală de servicii tehnologice cu sediul în Germania are 8.400 de angajați în 25 de țări.

Nagarro deservește 750 de clienți din întreaga lume: producție, retail, transport și logistică, servicii financiare și alte industrii. Anul trecut a generat venituri de 402 milioane de euro. În România, în urma fuziunii cu iQuest, are 815 angajați.

Aceasta vrea să angajeze 40 de profesioniști în IT în următoarele câteva luni, cu diferite niveluri de experiență, în tehnologii ca Java, .net, hybris, mobile development. Principalii jucători în domeniu din Cluj erau Endava, NTT DATA, Softvision, Betfair și iQuest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NTT DATA România lansează proiectul „PEX - Practicăm EXcelența”, stagii de practică pentru studenți

Articolul următor

Rețeaua Meron intră cu unități în Brașov, Timișoara și Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share