Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul sistem de apă-canal din Huedin va costa 5,5 milioane euro

Au început lucrările de alimentare cu apă și canalizare în orașul Huedin și în satele din jur, care vor cuprinde inclusiv localități din județul Sălaj.

Lucrările sunt parte a proiectului european, în valoare de 355 de milioane de euro, finanțat prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020 și implementat de Compania de Apă Someș (CAS), societate aflată sub autoritatea forului administrativ județean.

În valoare de 26,9 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, investiția vizează extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apǎ şi canalizare din orașul Huedin.

Acesta cuprinde și comunele Sâncraiu – localitățile Brăișor și Aluniș, Izvoru Crișului – localitățile Șăula și Izvoru Crișului, Poieni – localitatea Morlaca, precum și din comuna sălăjeană Almașu – localitățile Fildu de Jos și Almașu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Articolul următor

Transurbis își cumpără 30 de noi autobuze electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share