Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Ramada din Cluj, ridicat la rangul de cinci stele

Unitatea hotelieră Ramada by Wyndham Cluj-Napoca, afiliată lanțului internațional din SUA, a fost certificată la cinci stele.

Inaugurat în 2012, sub denumirea inițială de Akantus, hotelul are un centru de wellness și spa, cu sală de fitness, saună uscată, baie de aburi, piscină interioară și vedere panoramică la oraș. Camerele de hotel au mai multe facilități de lux, precum acces la Executive Lounge, iar unele dintre ele au vedere la oraș.

Avocado Restaurant & Lounge servește mâncăruri internaționale proaspăt preparate, iar restaurantul La Verona, specialităti italiene. Hotelul are un lounge bar în hol și o terasă. Pe Booking.com acesta este apreciat în primul rând de cupluri care i-au dat scorul mediu de 8,6 pentru un sejur de două persoane.

Ramada, hotel deținut de omul de afaceri clujean Răzvan Țărmure, proprietar al grupului Eurotrend, s-a numărat printre cele opt unități de cazare locale care, la debutul pandemiei, au solicitat, în martie, scutiri de impozite și taxe pentru sectorul turistic, lovit puternic de măsurile anti-Covid.

Wyndham Hotels and Resorts este un lanț internațional de hoteluri și stațiuni cu sediul în SUA și locații în 17 alte țări. Printre unitățile de cazare de 5* din Cluj-Napoca se mai numără Opera Plaza, Grand Italia, DoubleTree by Hilton, Platinia, Deja-vu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asolo preia un spațiu de 3.600 mp în Parcul Industrial Network, dezvoltat de Zacaria

Articolul următor

Sala Polivalentă din Oradea, încălzită cu energie geotermală din fonduri norvegiene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share