Real Estate Ultimele stiri

Asolo preia un spațiu de 3.600 mp în Parcul Industrial Network, dezvoltat de Zacaria

Asolo, cunoscutul producător italian de încălțăminte pentru exterior, se mută, la începutul anului viitor, într-un nou spațiu industrial Clasa A, de peste 3.600 mp, localizat în Network Industrial Park, dezvoltat de Zacaria în Sibiu.

După 20 de ani, timp în care a funcționat în aceeași fabrică de la marginea Sibiului, Asolo își mută liniile de producție într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 3.600 mp, situat într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, Parcul Industrial Network.

“Am ales această locație după o căutare de doi ani. Ceea ce ne-a convins, până la urmă, a fost layout-ul clădirii, calitatea foarte bună a sistemelor de siguranță, dar și infrastructura de transport din zonă, care reprezintă un beneficiu în plus pentru angajații noștri”, a explicat Marco Zanatta, președintele Asolo.

Localizat în zona industrială de Est a Sibiului, Network Industrial Park este foarte bine conectat la centrul orașului, la zona industrială de Vest și aeroport, având acces direct la autostrada A1. Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 mp de spații de birouri și o zonă de 3.300 mp dedicată producției și depozitării, care va fi personalizată după cerințele și nevoile clientului. Zacaria va livra spațiul la începutul anului 2021. „Colaborarea cu Zacaria este excelentă, o echipă fantastică de oameni tineri și energici, care reacționează foarte rapid la cerințele noastre”, a adăugat Marco Zanatta.

“Credem că orice companie are nevoie în primul rând de un spațiu potrivit pentru a putea derula afaceri de succes și credem că este de datoria noastră să oferim clienților noștri soluții pe măsura așteptărilor lor și să îi ghidăm în acest proces de luare a deciziilor. Referitor la colaborarea cu Asolo, suntem încântați mai ales datorită faptului că mulți din echipa noastră sunt fani ai produselor Asolo de ani buni, așadar este o onoare pentru noi să îi avem drept parteneri”, a explicat Marius Moga, Sales & Marketing Manager la Zacaria.

În această perioadă plină de provocări, prudența pare a fi cuvântul după care se ghidează investițiile pe termen lung, însă Asolo, ca multe alte companii, rămâne optimistă. „Sunt foarte încrezător că vor veni și zile senine. Credem că este momentul potrivit pentru a acționa și investi pentru viitor. Suntem o companie globală, cu operațiuni în întreaga lume și funcționăm sub deviza: <nu te opri>. De aceea, eu și familia mea am decis să investim într-o fabrică modernă, care să ne ofere posibilitatea de a crește productivitatea, dar și calitatea produsului, mai ales fiindcă avem în studiu implementarea unei scheme de producție revoluționare. Mai mult decât atât, credem că această investiție va crește loialitatea angajaților noștri, ei fiind cel mai important activ al nostru”, a adăugat președintele Asolo.

“Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul început cu Asolo, care ne completează perfect portofoliul și este în concordanță cu obiectivele noastre pe termen lung. Zacaria a avut un impact considerabil în remodelarea peisajului industrial local, iar deciziile pe care le-am luat de-a lungul anilor au dovedit că am ales calea corectă, tot mai mulți clienți premium alegând să se relocheze în parcurile noastre moderne”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

Network Industrial Park, ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive, de transport și logistică. O dată cu venirea companiei Asolo, în parc mai rămân disponibile doar două module, fiecare de aproximativ 2.000 mp.

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani. Compania și-a început activitatea în Sibiu, în 2005, iar astăzi este unul din cei mai mari proprietari de spații industriale din țară.

Related posts

Alianța magazinelor online din România, inițiată de 17 companii

Nora Dumitrescu

UTCN lansează, împreună cu Universitatea Hull din Marea Britanie, specializarea Tech EMBA

redactia

Patrimoniul Sibiului, adunat într-o versiune online actualizată. Urmează retrospectiva evenimentelor din ultimii 800 de ani

Papuc Irina

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

RALF 2020: Fermieri în Linia Întâi, pe 20 noiembrie, la București

redactia

Vizita E.S., domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România, la Porțile de Fier

redactia

Afacerile de perspectivă din Ardeal, plafonate la 44.000 de euro

Stefana Muresan

Premieră în România: producție de material filtrant pentru măști

Nora Dumitrescu

Trafic îngreunat în Vama Giurgiu

Ligia Voro

Bugetarea participativă la Alba Iulia: centru de inovare sau standuri pentru purificarea aerului, printre proiectele câștigate

Ion Surdu

Turcii de la Er-Bakir – investiție de 26 mil. euro în Oradea, 200 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Peste 20 de milioane de lei pentru trei proiecte finanțate prin PNDL în Valea Chioarului

Stefana Muresan

Cum va arăta noul stadion Ghencea, investiție de 65 mil. euro. Ar putea fi finalizat în acest an

redactia

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Furnizorul de componente auto Eckerle Automotive, afaceri de peste 45 mil. euro cu fabrica din Cluj

Stefana Muresan

Corina Creţu: Reiterez disponibilitatea mea şi a serviciilor DG REGIO de a finanţa prin fonduri europene studiul de fezabilitate şi etapizarea construcţiei autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni

redactia

Aproape 200.000 de români aleg stațiunile montane din Brașov pentru vacanța de iarnă

Papuc Irina

Peste 4.600 de companii formează viitori meseriaşi. Continental, Schaeffler, Draexlmaier, Astra Vagoane Călători Arad – parteneriate cu şcolile

redactia

Festivalul de film de la Cluj a “învins” pandemia. 51 proiecții sold-out

Nora Dumitrescu

Brașov: Din 2020, doar cu autovehicule Euro IV în centrul orașului pentru transportul special și greu

Papuc Irina

Omul de afaceri Cristian Răspopa a repus în circulație, pe Valea Arieșului, Mocănița – simbol al Țării Moților

redactia

Oasis Retail Development se asociează cu grupul austriac Supernova și demarează proiectul Prima Shopping Center Sibiu

redactia

”Mall-uri țărănești”, pe bani europeni, în două comune din Alba

Stefana Muresan

Creștere cu aproape 40% a traficului intern pe Aeroportul Satu Mare

redactia

Leave a Comment