Real Estate Ultimele stiri

Asolo preia un spațiu de 3.600 mp în Parcul Industrial Network, dezvoltat de Zacaria

Asolo, cunoscutul producător italian de încălțăminte pentru exterior, se mută, la începutul anului viitor, într-un nou spațiu industrial Clasa A, de peste 3.600 mp, localizat în Network Industrial Park, dezvoltat de Zacaria în Sibiu.

După 20 de ani, timp în care a funcționat în aceeași fabrică de la marginea Sibiului, Asolo își mută liniile de producție într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 3.600 mp, situat într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, Parcul Industrial Network.

“Am ales această locație după o căutare de doi ani. Ceea ce ne-a convins, până la urmă, a fost layout-ul clădirii, calitatea foarte bună a sistemelor de siguranță, dar și infrastructura de transport din zonă, care reprezintă un beneficiu în plus pentru angajații noștri”, a explicat Marco Zanatta, președintele Asolo.

Localizat în zona industrială de Est a Sibiului, Network Industrial Park este foarte bine conectat la centrul orașului, la zona industrială de Vest și aeroport, având acces direct la autostrada A1. Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 mp de spații de birouri și o zonă de 3.300 mp dedicată producției și depozitării, care va fi personalizată după cerințele și nevoile clientului. Zacaria va livra spațiul la începutul anului 2021. „Colaborarea cu Zacaria este excelentă, o echipă fantastică de oameni tineri și energici, care reacționează foarte rapid la cerințele noastre”, a adăugat Marco Zanatta.

“Credem că orice companie are nevoie în primul rând de un spațiu potrivit pentru a putea derula afaceri de succes și credem că este de datoria noastră să oferim clienților noștri soluții pe măsura așteptărilor lor și să îi ghidăm în acest proces de luare a deciziilor. Referitor la colaborarea cu Asolo, suntem încântați mai ales datorită faptului că mulți din echipa noastră sunt fani ai produselor Asolo de ani buni, așadar este o onoare pentru noi să îi avem drept parteneri”, a explicat Marius Moga, Sales & Marketing Manager la Zacaria.

În această perioadă plină de provocări, prudența pare a fi cuvântul după care se ghidează investițiile pe termen lung, însă Asolo, ca multe alte companii, rămâne optimistă. „Sunt foarte încrezător că vor veni și zile senine. Credem că este momentul potrivit pentru a acționa și investi pentru viitor. Suntem o companie globală, cu operațiuni în întreaga lume și funcționăm sub deviza: <nu te opri>. De aceea, eu și familia mea am decis să investim într-o fabrică modernă, care să ne ofere posibilitatea de a crește productivitatea, dar și calitatea produsului, mai ales fiindcă avem în studiu implementarea unei scheme de producție revoluționare. Mai mult decât atât, credem că această investiție va crește loialitatea angajaților noștri, ei fiind cel mai important activ al nostru”, a adăugat președintele Asolo.

“Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul început cu Asolo, care ne completează perfect portofoliul și este în concordanță cu obiectivele noastre pe termen lung. Zacaria a avut un impact considerabil în remodelarea peisajului industrial local, iar deciziile pe care le-am luat de-a lungul anilor au dovedit că am ales calea corectă, tot mai mulți clienți premium alegând să se relocheze în parcurile noastre moderne”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

Network Industrial Park, ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive, de transport și logistică. O dată cu venirea companiei Asolo, în parc mai rămân disponibile doar două module, fiecare de aproximativ 2.000 mp.

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani. Compania și-a început activitatea în Sibiu, în 2005, iar astăzi este unul din cei mai mari proprietari de spații industriale din țară.

Related posts

Swiss Capital, campionul intermedierilor pe piața bursieră din România. Topul brokerilor în 2018

redactia

România: prețurile la serviciile culturale au înregistrat cel mai mare declin din UE, în ultimul deceniu

Papuc Irina

Centrul municipiului Oradea „crește” cu 3.000 de metri pătrați. O piațetă va fi amenajată în continuarea Pieței Unirii

redactia

Fondatorii Delaco au cumpărat, cu 4 mil. euro, centrul comercial Magnolia din Braşov

Stefana Muresan

Medlife anunță o nouă investiție: La 10 minute de Piața Victoriei va fi unul dintre cele mai mari proiecte medicale din Europa Centrala și de Est

Papuc Irina

Itinera Spa va construi pasajul Oltenița

Ligia Voro

Grupul MOL, prin Panfora Oil & Gas, începe forările în judeţul Arad

Stefana Muresan

UVT – apreciată afară, penalizată în țară

Stefana Muresan

Finanțare europeană de 1,3 miliarde euro pentru modernizarea unor tronsoane din coridorul feroviar Curtici-Constanța

Stefana Muresan

Președintele României, față în față cu mediul de afaceri: 5 mesaje transmise de IMM-uri

Ion Surdu

CBRE preia administrarea portofoliului de clădiri de birouri ale NEPI Rockcastle din București

Stefana Muresan

JTI: Hei-rupismul fiscal dăunează grav mediului de afaceri

Ligia Voro

VILLA VINEA, crama anului 2017 în Transilvania

Stefana Muresan

Cum s-a mobilizat comunitatea din Mediaș pentru a susține spitalul din localitate

Papuc Irina

Rablele abandonate în Baia Mare vor fi valorificate la reciclatori

Nora Dumitrescu

FOREN 2020 se amână pentru septembrie

Ligia Voro

Finanțare europeană de 200 de mil. euro pentru autostrada din estul Ungariei

Stefana Muresan

Partenerii germani Systec cumpără 7% din acțiunile AAGES Târgu Mureș

Stefana Muresan

Aradul va fi gazda expoziției GastroPan 2019

Ligia Voro

Gabriela Streza, noul director de marketing al AdePlast

Stefana Muresan

Speedwell a semnat contractul cu Bog’Art pentru MIRO, noul proiect de birouri din București

Ionut Oprea

Fondurile REGIO asigura reabilitarea energetica a cladirii Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud

Stefana Muresan

Fida Solutions va realiza portalul online al proiectului Mara Strategy

Nora Dumitrescu

Preţul unei acţiuni Transgaz a crescut cu 50% peste cel de la listare, cu dividendele, randamentul depășește 140%

Stefana Muresan

Leave a Comment