Real Estate Ultimele stiri

Asolo preia un spațiu de 3.600 mp în Parcul Industrial Network, dezvoltat de Zacaria

Asolo, cunoscutul producător italian de încălțăminte pentru exterior, se mută, la începutul anului viitor, într-un nou spațiu industrial Clasa A, de peste 3.600 mp, localizat în Network Industrial Park, dezvoltat de Zacaria în Sibiu.

După 20 de ani, timp în care a funcționat în aceeași fabrică de la marginea Sibiului, Asolo își mută liniile de producție într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 3.600 mp, situat într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, Parcul Industrial Network.

“Am ales această locație după o căutare de doi ani. Ceea ce ne-a convins, până la urmă, a fost layout-ul clădirii, calitatea foarte bună a sistemelor de siguranță, dar și infrastructura de transport din zonă, care reprezintă un beneficiu în plus pentru angajații noștri”, a explicat Marco Zanatta, președintele Asolo.

Localizat în zona industrială de Est a Sibiului, Network Industrial Park este foarte bine conectat la centrul orașului, la zona industrială de Vest și aeroport, având acces direct la autostrada A1. Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 mp de spații de birouri și o zonă de 3.300 mp dedicată producției și depozitării, care va fi personalizată după cerințele și nevoile clientului. Zacaria va livra spațiul la începutul anului 2021. „Colaborarea cu Zacaria este excelentă, o echipă fantastică de oameni tineri și energici, care reacționează foarte rapid la cerințele noastre”, a adăugat Marco Zanatta.

“Credem că orice companie are nevoie în primul rând de un spațiu potrivit pentru a putea derula afaceri de succes și credem că este de datoria noastră să oferim clienților noștri soluții pe măsura așteptărilor lor și să îi ghidăm în acest proces de luare a deciziilor. Referitor la colaborarea cu Asolo, suntem încântați mai ales datorită faptului că mulți din echipa noastră sunt fani ai produselor Asolo de ani buni, așadar este o onoare pentru noi să îi avem drept parteneri”, a explicat Marius Moga, Sales & Marketing Manager la Zacaria.

În această perioadă plină de provocări, prudența pare a fi cuvântul după care se ghidează investițiile pe termen lung, însă Asolo, ca multe alte companii, rămâne optimistă. „Sunt foarte încrezător că vor veni și zile senine. Credem că este momentul potrivit pentru a acționa și investi pentru viitor. Suntem o companie globală, cu operațiuni în întreaga lume și funcționăm sub deviza: <nu te opri>. De aceea, eu și familia mea am decis să investim într-o fabrică modernă, care să ne ofere posibilitatea de a crește productivitatea, dar și calitatea produsului, mai ales fiindcă avem în studiu implementarea unei scheme de producție revoluționare. Mai mult decât atât, credem că această investiție va crește loialitatea angajaților noștri, ei fiind cel mai important activ al nostru”, a adăugat președintele Asolo.

“Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul început cu Asolo, care ne completează perfect portofoliul și este în concordanță cu obiectivele noastre pe termen lung. Zacaria a avut un impact considerabil în remodelarea peisajului industrial local, iar deciziile pe care le-am luat de-a lungul anilor au dovedit că am ales calea corectă, tot mai mulți clienți premium alegând să se relocheze în parcurile noastre moderne”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

Network Industrial Park, ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive, de transport și logistică. O dată cu venirea companiei Asolo, în parc mai rămân disponibile doar două module, fiecare de aproximativ 2.000 mp.

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani. Compania și-a început activitatea în Sibiu, în 2005, iar astăzi este unul din cei mai mari proprietari de spații industriale din țară.

Related posts

Turkish Airlines revine la Cluj după o jumătate de an de absență

Nora Dumitrescu

MOL, două staţii de tip Fresh Corner în Buşteni şi Raşnov

Stefana Muresan

Oportunități infinite pentru companiile din România

Ligia Voro

Europa trimite 5 milioane de euro pentru renovarea școlilor din Zalău

Nora Dumitrescu

„Transalpina de Apuseni”, cea mai importantă investiție derulată de CJ Alba: Buget de 50 de milioane de lei pentru 2020

Papuc Irina

AgroTransilvania Cluster, în negoieri cu companii coreene

Stefana Muresan

EXCLUSIVE NETWORKING AT THE LUXURY GALA PARTY YACHT CLUB DE MONACO

Stefana Muresan

Finanțări de 30.000 de lei pentru Colegiul Național Avram Iancu din Ștei

Traian Dan

Uzinele Tenaris au trimis echipament medical la Zalău și Călărași

Nora Dumitrescu

România a semnat o declarație comună la Bruxelles de renaștere a sectorului turistic

Ion Surdu

Primăria Deva își reia activitatea: angajații revin la muncă, cu excepția celor izolați la domiciliu

Ion Surdu

Industria hotelieră europeană va ajunge la nivelul din 2019 începând din 2023

Traian Dan

Peste 2,2 milioane de euro, investite de E.ON, în ultimii cinci ani, în şcolile din România

Stefana Muresan

Bazin didactic de înot în Ioşia şi bază sportivă pe Calea Clujului din Oradea

Traian Dan

ELITE ÎN BUSINESS Banat-Transilvania. Top 220 companii cu capital străin: locurile 76-100

Ion Surdu

Trei companii vor dota spitalele sălăjene cu 16 tuneluri de dezinfecție

Nora Dumitrescu

Cinci comune bihorene cadastrate gratuit de ANCPI din fonduri europene

Traian Dan

CEFC intenționează să finanțeze cu 3 miliarde dolari dezvoltarea KMG International (fostul Rompetrol)

Stefana Muresan

Oradea își reabilitează rețeaua termică cu fonduri europene

Traian Dan

Licitație pentru pasarela pietonală peste Someș în valoare de peste 12 milioane de lei

redactia

Elvețienii de la CICOR, cu peste 700 de angajați, relocare în Zona Industrială Arad Vest

redactia

Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iaşi, premiat de Google cu “butonul de diamant”

redactia

Județele din Transilvania și Banat în topul aplicanților pentru microgranturi

Traian Dan

POZITIV TB: Mihai Tătăran, manager general Avaelgo – „Analizăm cum va arăta lumea și investim în produse noi ce vor putea fi vândute în 6-12 luni din momentul acesta”

Ion Surdu

Leave a Comment