Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Paza automatizată reduce substanțial cheltuielile firmelor. Soluția oferită de Gombos Security

Gombos Security este prima societate privată de securitate din țară cu servicii de pază automatizată. De ce este mai eficient acest tip de pază și ce beneficii au companiile abonate am aflat din dialogul cu Gombos Attila, managerul firmei mureșene.

 

Ce ne puteți spune despre paza automatizată?

Gombos Attila: Noi am dezvoltat de mai mulți ani un  serviciu care vizează în special segmentul industrial, dar poate fi aplicat și la proprietăți civile, dacă se dorește. Datorită dezvoltării tehnologiei din prezent, venim în sprijinul clienților noștri cu un nou sistem de pază, sistemul de protecție automatizat. Datorită acestei noi metode de securizare a obiectivelor și automatizare a serviciilor de pază este eliminată vulnerabilitatea factorului uman și crește eficiența securității obiectivului. De când am implementat această modalitate de securitate clienții din portofoliul nostru sunt foarte mulțumiți având sume uriașe economisite.

Paza automatizată este foarte stabilă, iar în cei 10 ani de experiență am reușit să eliminăm toate posibilele erori ale sistemului.

 

Ne puteți oferi câteva detalii despre acest tip de pază?

Gombos Attila: Paza automatizată se desfășoară pe 3 nivele de securitate:

Sistem perimetral

Sistem video

Sistem antiefracție

În funcție de obiectul de activitate al clientului, există opțiunea de activare/dezactivare a sistemelor de la distanță, pe baza unor proceduri prestabilite. Acest sistem este coordonat dintr-un dispecerat dotat cu tehnologie de ultimă generație. Detalii putem oferi într-o discuție punctuală cu cei interesați.

Ce anume v-a ajutat să vă dezvoltați atât de bine?

Gombos Attila: Succesul nostru se datorează profesionalismului, eficienței și a implementării constante de tehnologii noi apărute în domeniul securității. Suntem conectați în permanență la noutățile care apar în domeniul pazei și siguranței, ceea ce ne permite să oferim servicii de calitate. Și aș încheia cu o referire la subiectul articolului de față. Deși în ultimii ani, de când am implementat paza automatizată, a scăzut efectivul uman alocat pazei, societatea noastră a înregistrat o creștere a activității cu 40%.

Compania a crescut exponențial în fiecare an, extinzându-se la peste 600 de angajați, echipaje de intervenție rapidă în toată țara, peste 2.000 de obiective păzite și monitorizate.

 

Gombos Security

Peste 2000 de obiective păzite

Peste 600 de angajați

10 ani de experiență în paza automatizată

www.gombos-security.ro

Telefon: 0730-040.801
E-mail:
contact@gombos-security.ro

 

de Florin Marcel SANDOR

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sala Polivalentă din Oradea, încălzită cu energie geotermală din fonduri norvegiene

Articolul următor

Parcarea de pe Strada Brașovului din Oradea, inaugurată de ziua orașului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share