Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2.000 de case cu ieșire la drumuri județene vor avea accesele amenajate

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat un amplu proiect de realizare a acceselor la proprietățile situate pe drumurile județene. Cel puțin 2.084 de asemenea accese vor fi executate în prima fază.

Forul județean a demarat execuția contractului de lucrări având ca obiect asigurarea funcționalității scurgerii apelor prin lucrări de întreținere pentru refacerea sau realizarea de podețe la drumuri laterale, șanțuri permeate sau accese la gospodării/proprietăți pe drumurile județene din județul Cluj.

„O investiție nu poate fi completă decât în măsura în care ea folosește și ușurează viața unui număr cât mai mare de beneficiari. Am cerut experților noștri ca proiectele de reabilitare a drumurilor să aibă în vedere o abordare integrată, care să cuprindă inclusiv accesul de pe drumurile județene la proprietățile din vecinătate precum și protejarea acestora de scurgerea apelor”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

La finalizarea lucrărilor, 2.084 de proprietăți vor beneficia de acces reabilitat la drumurile județene pe care acestea se situează. Pe lângă aceste accese, CJ Cluj a luat în calcul posibilitatea realizării a încă 1.000 de accese, dacă situația va impune acest lucru. Sunt vizate proprietățile situate pe 15 drumuri județene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

New images of how Bucharest’s J8 Office Park will look when completed

Articolul următor

În Sălaj se vor produce lactate bio

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share