Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brand olandez de produse preutilizate, francizat în România

Retailerul Used Products, specializat în vânzarea de produse noi şi preutilizate, va deschide unități la Sibiu, Timișoara și București, după primul magazin deja activ în România.

Alexandru Săsărman, antreprenor clujean care a deschis, alături de soția sa, Ramona, prima franciză a grupului în țara noastră, se așteaptă să înregistreze afaceri de 750.000 de euro în 2019, cu un profit de peste 200.000 de euro.

Compania olandeză cu 60 de magazine în cinci țări este în căutare de parteneri pentru orașele mari. „Suntem în etape diferite de discuție pentru București, Sibiu și Timișoara. Condițiile de acceptare în lanțul de francize sunt flexibile, însă fiecare potențial candidat trebuie să treacă printr-un proces riguros de selecție”, explică Alexandru Săsărman.

Primul magazin din țară, de la Cluj-Napoca are în medie 800-900 de clienți lunar, după o investiție de 100.000 de euro. „Majoritatea bugetului inițial este direcționat către amenajarea spațiului și primul stoc de produse. Există magazine de 50-60 mp în rețea unde investiția inițială a fost sub 50.000 de euro.

Conform planului de afaceri întocmit anterior deschiderii locației din Cluj-Napoca, s-a estimat că amortizarea se va face în trei ani”, spune antreprenorul. Fondată în Alkmaar, Used Products comercializează atât produse noi, cât şi folosite. Clienții pot cumpăra, vinde și face schimburi de produse – de la telefoane şi laptopuri, la ceasuri, biciclete sau jocuri, atât pe internet, cât și în magazine fizice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Naționala de Reciclare este în Centrul Civic din Oradea între 15 și 17 octombrie

Articolul următor

Aplicatorii de hidroizolații școliți la Turda, tentați cu salarii de 1.900 €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share