Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație pentru o bază sportivă modernă la Aiud: investiție de peste 1 milion de euro

O bază sportivă modernă cu teren pentru fotbal, teren multifuncțional, clădire de vestiare și parcare va fi construită în curând în municipiul Aiud, printr-o investiție a CNI de peste 5,6 milioane de lei, fără TVA.

Compania Națională de Investiții a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru „proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire bază sportivă proiect tip 1 – V1 municipiul Aiud, județul Alba – combustibil solid”. Valoarea totala estimată este de 5.633.960,17 lei, fără TVA, scrie alba24.ro.

Baza sportivă va fi construită pe un teren în suprafață de 38.981 mp. De asemenea, va exista și o parcare pentru 55 de autoturisme – din care patru pentru persoane cu dizabilități locomotorii și două pentru autocare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mobilierul de Șimleu a făcut profit dublu înainte de criză

Articolul următor

Târgul gusturilor din Valea Ierului, organizat sâmbătă și duminică la Oradea

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share