Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație pentru o bază sportivă modernă la Aiud: investiție de peste 1 milion de euro

O bază sportivă modernă cu teren pentru fotbal, teren multifuncțional, clădire de vestiare și parcare va fi construită în curând în municipiul Aiud, printr-o investiție a CNI de peste 5,6 milioane de lei, fără TVA.

Compania Națională de Investiții a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru „proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire bază sportivă proiect tip 1 – V1 municipiul Aiud, județul Alba – combustibil solid”. Valoarea totala estimată este de 5.633.960,17 lei, fără TVA, scrie alba24.ro.

Baza sportivă va fi construită pe un teren în suprafață de 38.981 mp. De asemenea, va exista și o parcare pentru 55 de autoturisme – din care patru pentru persoane cu dizabilități locomotorii și două pentru autocare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mobilierul de Șimleu a făcut profit dublu înainte de criză

Articolul următor

Târgul gusturilor din Valea Ierului, organizat sâmbătă și duminică la Oradea

Citește și:
Citeste mai mult

Se modernizează Tabăra Moneasa

Pe lista de investiții majore ale Consiliului Județean Arad în 2022, unul dintre obiectivele majore în domeniul cultură…
Citeste mai mult

Dimex 2000 amenajează malurile Cibinului

Trei societăți de construcții vor pune în valoare malurile râului care traversează municipiul Sibiu în cadrul unui proiect…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share