Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul gusturilor din Valea Ierului, organizat sâmbătă și duminică la Oradea

Orădenii se vor întâlni sâmbătă și duminică, 17 și18 octombrie 2020, cu produsele tradiționale de pe Valea Ierului în cadrul Târgului Gusturilor și Produselor din Valea Ierului, eveniment organizat în Piața Unirii din Oradea.

Târgul este organizat de Asociația Agricultorilor din Valea Ierului. Evenimentul doreşte și de această dată să promoveze produsele tradiționale din această zonă, dar și să asigure vizitatorilor posibilitatea de a pune în coșul de cumpărături produse sănătoase și naturale, preparate după rețetele tradiționale ale bunicilor.

Vor participa zeci de meşteri populari şi mici producători agricoli, cu scopul de a conștientiza și a promova beneficiile consumării alimentelor produse în zonă. Vor fi promovate produsele bio, precum uleiuri presate la rece, diferite cașcavaluri, sucuri de fructe, miere, turtă dulce, vinuri premiate, murături de casă, fructe şi legume, toate sub brandul produselor din Valea Ierului – brandul deja cunoscut și simbolizat de albăstrea. În piață va fi prezent și cozonacul secuiesc Kovács-kalács, preferatul orădenilor. Evenimentul se va organiza cu respectarea normelor de prevenire a pandemiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație pentru o bază sportivă modernă la Aiud: investiție de peste 1 milion de euro

Articolul următor

Societățile de distribuție a energiei electrice din Ardeal vor fuziona

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share