Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Supervizorul rețelei de apă Cluj-Sălaj va câștiga 5,5 milioane €

A fost semnat contractul de servicii privind asistența tehnică pentru supervizarea lucrărilor din cadrul proiectului major de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj.

Acesta este parte integrantă a programului de investiții finanțat din fonduri europene, de 355 de milioane de euro, derulat de Compania de Apă Someș (CAS), societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar.

„Am acordat întreaga atenție necesară acestui contract întrucât dorim să ne asigurăm că lucrările executate în cadrul megaproiectului din fonduri europene vor fi de cea mai bună calitate, conforme cu cele mai exigente standarde și normative în domeniu. În mod obligatoriu, acestea vor trebui realizate cu cele mai bune materiale și doar cu personal calificat”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Obiectivul contractului, de 27 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, îl reprezintă supervizarea tehnică a celor 25 de contracte de lucrări și a unui contract de furnizare de produse, derulate în cadrul proiectului privind extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în cele două județe.

Societății câștigătoare îi va reveni obligația de a verifica în teren, în toate cele 174 de localități incluse, dacă lucrările sunt executate conform obiectivelor asumate. Ea va trebui să verifice dacă lucrările se încadrează în bugetul aprobat și dacă antreprenorii folosesc personal profesionist autorizat și cu experiență în implementarea acestor categorii de lucrări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sabin Sărmaș: „Pentru funcționarii publici toleranța la lipsa competențelor digitale trebuie să fie zero”

Articolul următor

Peste 30.000 de fermieri vor primi de la APIA 135,4 milioane de euro, plăți în avans

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share