Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Incubatorul de afaceri din Tetarom 1, mai mare cu 860 mp

Societatea Tetarom Cluj-Napoca, în cadrul căreia forul administrativ județean este acționar majoritar, a pus la dispoziția investitorilor noi spații în incubatorul de afaceri din Tetarom 1, parc industrial situat din zona Tăietura Turcului – Hoia.

“Este o veste bună pentru mediul de afaceri locaal. Facilitățile și condițiile extrem de avantajoase oferite de parcurile industriale Tetarom au constituit cadrul ideal de lansare sau de dezvoltare pentru numeroase afaceri de succes”, consideră Alin Tișe, președintele instituției județene.

În suprafață de 860 mp, aceste spații au devenit disponibile pentru închiriere în urma mutării birourilor administrative ale Tetarom în noua clădire recent edificată în acest scop în cadrul proiectului european de extindere a parcului.

În acest fel, incubatorul de afaceri, sau „clădirea roșie” cum mai este cunoscut imobilul, este pregătit să primească noi investitori, atât cu statut de start-up cât și companii cu experiență, cu peste trei ani de activitate. Clădirea a funcționat ca  sediu pentru societatea Tetarom timp de 13 ani, fiind parte componentă a proiectului Tetapolis.

Ea dispune de un spațiu expozițional, o sală de conferință multifuncțională și alte facilități specializate. Administratorii obiectivului au relatat că interesul manifestat de potențialii clienți ai Tetarom este ridicat, jumătate din spațiile de birouri rămase libere în clădirea incubatorului de afaceri fiind deja ocupate.

„Există deja un număr de solicitări pentru birourile rămase libere în clădirea A1 (aproximativ 900 mp), jumătate din spațiile disponibile fiind în negocieri cu potențiali chiriași. Tetarom SA și-a propus  ocuparea în integralitate a spațiilor libere, până la sfârșitul anului”, a specificat conducerea societății.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bosch Future Mobility Challenge 2020, prima ediție exclusiv online

Articolul următor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță înscrieri pentru un internship plătit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share