Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță înscrieri pentru un internship plătit

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță startul înscrierilor pentru un internship plătit în cadrul instituției. Doritorii trebuie să trimită CV-ul și o scrisoare de intenție.

Procedura de selecție va avea loc în perioada 27 – 29 octombrie, respectiv data limită până la care se paote aplica este 26 octombrie. După prima selecție va urma un interviu online cu fiecare dintre cei aleși. Internshipul va avea o durată de 2 luni.

„ADR este cea mai tânără instituție din România. Creată la începutul anului 2020 pentru a realiza obiectivele ambițioase ale Guvernului în sfera transformării digitale a societății, ADR este instituția care va duce România la următorul nivel. Telemuncă, remote project management, servicii publice digitale, platforme online – le avem pe toate. Dacă și tu crezi că administrația publică are nevoie de un update, vino alături de noi!”, a anunțat instituția.

În total, ADR pune la dispoziție opt locurile disponibile, unul în cadrul Compartimentului Comunicare Publică și 7 în Direcția Transformare Digitală – Serviciul Infrastructură și Serviciul Dezvoltare Software.

Pentru a aplica, doritorii trebuie să îndeplinească mai multe condiții de studii necesare. Spre exemplu, pentru Direcția Transformare Digitală, este necesar ca aplicantul să aibă studii universitare în desfășurare sau absolvite cu diplomă de licență în unul din domeniile fundamentale, respectiv Inginerie electrică, electronică şi telecomunicaţii/Ingineria sistemelor, calculatoare şi tehnologia informaţiei/Cibernetică, dar și să cunoască limba engleză la nivel mediu B1. Pentru Compartimentul Comunicare Publică sunt necesare studii universitare în desfășurare sau absolvite cu diplomă de licență în științe umaniste, științe sociale, științe politice și/sau științe ale comunicării, respectiv să cunoască limba engleză nivel avansat C2.

De asemenea, toate posturile necesită și cunoștințe avansate în utilizarea suitei Microsoft Office.

În prezent, Autoritatea pentru Digitalizarea României este condusă de Sabin Sărmaș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Incubatorul de afaceri din Tetarom 1, mai mare cu 860 mp

Articolul următor

Lotul 1 din Autostrada Sebeș – Turda, aproape de finalizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share