Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Continental a produs anvelopa cu numărul 250 de milioane la fabrica din Timișoara

Concernul german cu activitate în domeniul automotive, Continental, a anunțat că a produs anvelopa cu numărul 250 de milioane în fabrica sa din Timișoara. Anvelopa cu numărul 250 milioane este un ContiCrossContact de 18 țoli, modelul de iarnă.

”La 20 de ani de la producerea primei anvelope de serie în Timișoara, atingem astăzi un obiectiv de referință: 250 de milioane de anvelope produse și livrate din Timișoara către clienții Continental din România, și întreaga lume. Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reușit să îl atingem” a declarat Carlos Bernabé, directorul general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara.

”Doresc să transmit felicitările mele întregii echipe din fabrica noastră, și să le mulțumesc pentru  pasiunea, devotamentul și entuziasmul cu care au participat la această realizare” a mai adăugat Bernabé.
Gama de anvelope produse în capitala Banatului variază între 13 și 20 de ţoli, având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. Fabrica produce anvelope UHP (Ultra High Performance), anvelope pentru vehicule electrice şi pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).
În continuare obiectivul fabricii este să diversifice portofoliul de anvelope premium și Ultra High Performance (de înaltă performanță), care sunt mai complexe și necesită un nivel foarte înalt de expertiză.

Continental are peste 2.500 de angajați în fabrica de anvelope din Timișoara. Compania produce o gamă largă de anvelope pentru automobile, vehicule utilitare ușoare și autovehicule electrice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au fost turnați primii metri de asfalt pe Centura de Sud Timișoara

Articolul următor

Record la fabricile din Mioveni și Craiova: în luna septembrie s-au produs peste 50.000 de mașini Dacia și Ford

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share