Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timișoara dă 73 de milioane de lei, plus TVA pentru reabilitarea unui bulevard de doi kilometri din oraș

Primăria Timișoara se pregătește să ofere 73,3 milioane de lei, plus TVA, pentru reabilitarea a doi kilometri de bulevard din oraș. Este proiectul pentru Calea Stan Vidrighin, principala arteră care duce spre zona industrială din partea de sud a orașului. Șantierul ar urma să dureze trei ani.

Valoarea estimată a contractului este de 73.238.639.05 lei, la care se adaugă TVA. Termenul de realizare a lucrărilor este de 36 de luni, din care maxim 6 sunt dedicate actualizării proiectului și restul execuției propriu-zise”, a anunțat primarul.

Lucrarea cuprinde amenajarea / modernizarea / înnoirea pistelor carosabile, liniilor de tramvai (acestea vor fi înierbate), pistelor de biciclete, aleilor pietonale aliniamentelor de locuri de parcare, spațiilor verzi cu covor de iarbă și sistem de irigare computerizat, aliniamentelor de copaci, rețelelor de utilități subterane, sistemului de iluminat, stațiilor de tramvai (10 la număr).

Deocamdată nu știm din ce bani se va face lucrarea, cel mai probabil din fondurile bugetare ale primăriei, deși se dorește obținerea de bani europeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria ospitalității din Timișoara adresează autorităților un memoriu și cere eliminarea activităților din domeniu de pe lista celor blocate de pandemie

Articolul următor

UBC 0, construcție etapizată?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share