Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Drumuri continuă proiectul realizării unui drum de legătură între Timișoara și autostrada A1

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat licitația pentru ”Întocmire documentații cadastrale în baza Legii nr. 255/2010 pentru imobilele care constituie coridorul lucrării de utilitate publică ”Drum de legătură autostrada A1 Arad – Timișoara – DN69”. Firma desemnată să se ocupe de proiect va realiza documentația cadastrală necesară. Suma oferită este de 450.000 de lei. Se caută firme care au deja experiență de acest fel. Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat in ultimii 3 ani* (calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor), servicii similare cu cele care fac obiectul contractului la nivelul a unul sau mai multe contracte, în valoare cumulată de minim: 450.000,00 lei fără TVA .

Vă reamintim că la începutul lunii august a fost desemnată și firma constructoare care se va ocupa de proiect, este vorba despre italienii de la Todini Costruzioni Generali SPA, o firmă deținută de un grup chinez, prin intermediul unei filiale din Kazakhstan.

Noul drum are o lungime totală de 10 kilometri, va avea două poduri, patru pasaje, două pasaje inferioare și trei noduri rutiere. Acesta pornește de la DN 69, de la bifurcația spre Sânandrei, pe lângă localitatea Covaci și se va lega la autostrada A1, Arad – Timișoara. Traseul se racordează la Autostrada A1 cu realizarea unui nod rutier de tip „trompetă”. Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza pentru care este proiectat este de 100 kilometri pe oră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

"Trăim vremuri de mari transformări" - Frank Wolf, noul director al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj

Articolul următor

Peste 600 de metri cubi de lemn au fost tăiați ilegal în Timiș în primele nouă luni ale anului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share