Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MOL vrea să ridice 13 benzinării pe Autostrăzile 1 și 2

Compania petrolieră clujeană MOL Romania Petroleum Products a depus oferte de amplasare pentru 13 de stații de servicii pe Autostrăzile 1 și 2. Concurenții săi sunt Rompetrol (oferte pentru 7 stații) și OMV Petrom (pentru 3 stații).

Este pentru prima oară în istoria Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere organizează o procedură de concesionare a spațiilor de servicii ce deservesc drumurile naționale și autostrăzile aflate în administrarea sa.

Ofertele au fost depuse pentru utilarea, dotarea, operarea și întreținerea spațiilor pentru servicii aflate pe A1 și A2.

Ele vizează procedura de achiziții publice de concesiune de servicii în scopul utilării, dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile din România deschise traficului rutier, situate pe rutele Nădlac – Sibiu, Pitești – București (A1) și Cernavodă – Constanța (A2).

Pentru lotul Nădlac – Arad au fost trei oferte, pentru Arad – Timișoara, șase oferte, pentru Lugoj – Deva, patru oferte, pentru Orăștie – Sibiu, șase oferte, pentru varianta de ocolire cu rang de autostradă Deva – Orăștie, două oferte (toate loturile fac parte din A1), iar pentru București – Pitești (A1) și Medgidia – Constanța (A2), câte o singură ofertă, ambele din partea companiei cu sediul la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Retailul devine motorul tranzacțiilor industriale, cu o pondere dublată în ultimii 5 ani

Articolul următor

Păstrăvăria Bolloga, integrată cu fermă și băcănie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share