Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orange a ajuns cu rețeaua 5G în patru orașe din Transilvania și Banat

Localitățile Timișoara, Brașov, Predeal și Cluj-Napoca erau localitățile din zonele Banat și Ardeal racordate până acum la rețeaua 5G a Orange, conform unui raport financiar al companiei de telecomunicații.

În august, Orange avea acoperire 100% 5G pentru București, care plasează capitala țării noastre în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii. Reţeaua 5G a companiei mai este disponibilă în Bragadiru, Chitila, Constanța, Iași, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Voluntari.

Dezvoltarea structurii a continuat în perioada iulie – septembrie, când 1.297 de noi localități au primit acces la conectivitate 4G+, pentru 845.000 de locuitori. 63% din populația țării avea acces la viteze 4G+. la finalul celui de-al treilea trimestru, rețeaua 4G acoperea 98% din populația țării și integral cea urbană.

În intervalul iulie-septembrie, Orange România, companie cu capital francez, a realizat afaceri de 273 milioane de euro, în scădere cu 2,1% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în contextul crizei sanitare. Principalii săi competitori în țară sunt Vodafone, RCS&RDS, Telekom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Diplomatul român Cosmin Boiangiu va conduce una dintre cele mai tinere agenții europene: Autoritatea Europeană pentru Muncă

Articolul următor

Turismul religios din Maramureș, recunoscut de Ministerul Economiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share