Antreprenori Bihor Brașov Cluj IMM IT&C Proiecte Slider Ultimele stiri

Cursurile gratuite TechTalent Growth încep din data de 9 noiembrie

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, anunță calendarul cursurilor gratuite de tehnologie TechTalent Growth, proiect cu finanțare europeană. Cursurile vor fi susținute de formatori cu o vastă experiență în traininguri și cursuri IT.

Cursurile se vor desfășura online pe platforma LMS (Learning Management System) din cadrul proiectului și vor debuta începând cu 9 noiembrie 2020.

Cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman, TechTalent Growth (POCU/464/3/12/128239) se derulează în perioada 2020-2021. Programul se adresează angajaților companiilor de IT din județele Argeș, Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș. Acestea trebuie să se încadreze în segmentul IMM. Astfel, cifra de afaceri nu trebuie să depășească 50 de milioane de euro pe an, iar companiile să aibă nu mai mult de 250 de angajați. Un angajat poate participa la un singur curs.

Invităm companiile IT din județele eligibile să se înscrie în programul TechTalent Growth pentru a crește nivelul de pregătire a angajaților, sporindu-și astfel competitivitatea și capacitatea de inovare. România are nevoie de specialiști tech bine pregătiți pentru a râmâne relevantă în contextul pieței europene IT”, a declarat Gabriela Mechea, director executiv ANIS.

Categorii de cursuri

Companiile pot opta pentru formarea angajaților selectând cele mai potrivite cursuri dintre cele cinci disponibile în program: Programare (DevOps și Java), Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, și un Curs de formare Data Protection Officer (DPO). Toate cursurile sunt certificate ANC. Este încurajată participarea la cursuri și a persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani. Informații suplimentare referitoare la durata fiecărui curs în parte, agenda și curricula acestora, precum și formularul de înscriere se regăsesc pe pagina: https://anis.ro/techtalentgrowth/

Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Despre ANIS

Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

În cadrul ANIS sunt reunite atât companii mici, cât și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.

Membrii ANIS generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.

Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economică pe plan local.

Related posts

Un celebru arhitect din Cluj va superviza concursul pentru urbanismul Sibiului

Nora Dumitrescu

Sunt avocații egalii – magistraților sau rudele sarace?

redactia

Cluj: Alocare de 23 mil. lei pentru infrastrutura Tetarom V

Stefana Muresan

Baumit, cu fabrică în Teiuș, profit dublu, înregistrat anul trecut

Stefana Muresan

Noi măsuri în România: se suspendă activitatea centrelor comerciale; circulația cetățenilor în afara locuinței, restricționată

Ion Surdu

Parteneriat strategic între Federația Națională PRO AGRO și Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni

Stefana Muresan

Tremend, cu o divizie în Brașov, în topul celor mai dinamice companii din Europa. Crestere cu 431% a cifrei de afaceri in perioada 2013 – 2016

Stefana Muresan

Inițiative și soluții pentru sănătate și educație

Ligia Voro

Zalăul și-a dublat bugetul în patru ani

Nora Dumitrescu

Vodafone România va oferi iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] European funding: keywords for the largest urban renewal project in Romania!

Transilvania Business

Rețeaua de mobilă Kiraly se reactivează în Sălaj și Cluj

Nora Dumitrescu

Povestea se colorează mai departe. DAW Bența, celebrată la majorat printr-o Gala Aniversară

Ligia Voro

Vox Technology Park Timisoara inchiriaza 1.000 mp catre Recensio Nobilis

Ionut Oprea

Anca Marcu, noul Director de Resurse Umane al Vodafone România

Ligia Voro

New Media Castle și experiențe unice la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a confirmat începerea producției de masă a camioanelor comerciale Tesla Semi

Ion Surdu

Tehnologiile viitorului la Bosch Future Mobility Day 2019

Stefana Muresan

Vinurile „Hanul Boieresc”, marcă proprie a Vinul.ro, pot fi găsite pe rafturile a peste 250 de magazine din România

Papuc Irina

Bosch va furniza 1.200 de senzori pentru sistemul CityParking

Nora Dumitrescu

Bucate sibiene cu gust de poveste la Târgul Internațional de Turism de la Berlin

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The tourist attractions of Băile Figa and Sîngeorz-Băi (Figa and Sîngeorz Baths)

Transilvania Business

IT Datagroup inchiriaza 1.200 de mp in Vox Technology Park Timisoara

Ionut Oprea

Profesorul Mircea Miclea despre viitorul educației și pieței muncii: elevii vor avea nevoie de 4 meta-competențe, vor apărea domenii de neimaginat și vor dispărea profesii

redactia

Leave a Comment