Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mesajul unui angajat sălăjean din HoReCa: “Cavalerii ospitalității au nevoie de voi!”

Angajatul unui club din orașul Șimleu Silvaniei, Istvan Budai, a adresat un mesaj consumatorilor prin care le solicită sprijinul pentru ca sectorul hoteluri – restaurante – catering să depășească perioada dificilă.  

„Suntem afectați foarte tare de al doilea val răspândit de Covid-19. Am și fost nevoiți să închidem. Pe lângă  noi mai sunt foarte multe localuri care sunt în aceași situație. Întrebarea mea este: vouă vă este dor de locul vostru preferat?

De barmanul vostru preferat? Care vă aducea zâmbetul pe buze cu o simplă inimioară în cafea. De băutura preferată pe care v-o prepara. De omul care vă asculta chiar și probleme personale? Iar replica lui era sfatul cu care ai plecat acasă cu zâmbetul pe buze?

Ei, și nouă ne este dor de voi, de voi toți, oaspeții. Dar trebuie sa știți că acum noi suferim. Parcă am avea o mână sau un picior lipsă, un gol imens în suflet. Dor de zâmbetele oaspeților mulțumiți, chiar și de critici, pentru că astea ne fac să învățăm din greșeli.

Și să devenim profesioniști. Să putem trece peste tragedia asta imensă noi, “cavalerii” ospitalității, avem nevoie de încrederea voastră si mai mult decât am avut-o până acum.

Odată cu redeschiderea localurilor vom lucra cu siguranță cu masca pe față. Să știți că noi zâmbim sub acea mască. Ne dorim să vă facem din nou fericiți, împliniți. Pentru asta mă repet: avem nevoie de încrederea voastră ca niciodată!”, a menționat profesionistul din HoReCa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De la transport, la real estate. Nouă divizie Van Wijk la Cluj

Articolul următor

Universitarii clujeni au făcut harta dezvoltării durabile în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share