Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

De la transport, la real estate. Nouă divizie Van Wijk la Cluj

Compania de transport Logistic E van Wijk Cluj transferă către o nouă societate activitatea de real estate, operațiune care urmărește îmbunătățirea performanței și a profitabilității ambelor linii de business.

Noua firmă, E van Wijk Real Estate Cluj, se va ocupa cu închirierea și subînchirierea bunurilor proprii sau închiriate, conform Profit, fiind controlată de E van Wijk Romania (Olanda) – 75% și de Mircea Mureșan Invest – 25%.

Grupul a considerat ca oportună separarea celor două ramuri de activitate operate în prezent prin transferarea celei de real estate către noua societate. Ramura transport va rămâne în societatea divizată Logistic E van Wijk.

Vor fi transferate șase terenuri (45.099 mp), cinci clădiri (9.231 mp), investiții imobiliare de 4,6 milioane lei în cinci construcții și un teren (20.100 mp). Furnizorul european de servicii integrate de transport și logistică are în România 400 de angajați, 182 de camioane, 20.000 mp de spații de depozitare în București, Cluj-Napoca, Gilău.

Acesta și-a prelungit cu trei ani contractul de închiriere în Parcul Industrial P3 din zona capitalei, ajungând la 10.400 mp. Suprafaţa actuală include o zonă de birouri și depozitul utilizat pentru distribuirea a 15.000 de paleţi lunar, având 50 de angajaţi.

E van Wijk are filiale în Olanda, România, Ucraina, Polonia. Grupul se concentrează pe clienți din industriile farmaceutică, electronică, alimentară, retail, agro-business, marketing, construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrică de 12 milioane de euro: Grupul TeraPlast intră pe piața de ambalaje biodegradabile

Articolul următor

Mesajul unui angajat sălăjean din HoReCa: “Cavalerii ospitalității au nevoie de voi!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share