Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii care dețin magazinul online de optică Lensa.ro au deschis un nou showroom la Brașov

Magazinul online de optică, fondat în urmă cu șapte ani, Lensa.ro adaugă un nou showroom în rețeaua sa de pe piața din România. Acesta se află în Brașov și este cel de-al șaptelea din rețea.

Investiția în noul magazin se apropie de suma de 50.000 de euro, iar totalul investițiilor realizate în România până în acest moment se ridică la 450.000 euro. „Am deschis magazinul de la Brașov luna aceasta, fiind cel de-al patrulea showroom inaugurat în acest an. Vom continua investițiile și în anul următor cu noi magazine pe care le vom deschide în țară”, a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro, citat de bizbrasov.ro.

Potrivit acestuia, brandul se așteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste 9 milioane de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Guvernul deschide o nouă nișă pe piața cardurilor: tichetele sociale pe suport electronic

Articolul următor

Clujul și-a luat "partea leului" în Consiliul pentru Dezvoltare Nord-Vest

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share