Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorul Drumului Nordului și-a schimbat managementul

Compania de construcții Implenia, câștigătoare a licitației de execuție pentru Drumul Nordului, a realizat o restructurare la nivel managerial, întreaga echipă fiind schimbată.

”Recunoaștem și noi că a existat o lipsă de organizare. Am luat măsuri, însă este nevoie de timp pentru a le implementa. Încercăm să găsim soluții pentru problemele pe care și dvs le-ați constatat în teren.

Vă garantăm că în perioada care urmează vom încerca să recuperăm o parte din întârzierile pe care le-am înregistrat pe contract. Față de graficul stabilit în primăvara și în vara acestui an avem o întârziere de 34% pe lotul I și de 9 procente pe lotul II”, a transmis administrației județene Josef Reisenbauer, manager director al Implenia.

Având în vedere ritmul lent al lucrărilor de reabilitare, conducerea Consiliului Județean (CJ) Maramureș a convocat la discuții toți factorii implicați. Președintele Ionel Bogdan a solicitat termene clare care să fie respectate pentru fiecare etapă având în vedere faptul că se apropie sezonul rece, iar execuția lucrărilor va fi îngreunată din cauza temperaturilor scăzute.

”Drumul Nordului este cel mai mare proiect al CJ Maramureș. Din start lucrările au pornit cu 200 de zile întârziere. Conform contractului, termenul de finalizare a fost stabilit pentru aprilie 2021, însă în modul în care vă organizați îmi este greu să cred că acest lucru va fi respectat. Acest proiect poate fi o carte de vizită pentru dvs, așa că vă cer seriozitate și organizare eficientă.

Executantul a angrenat 167 de oameni și 75 de utilaje pentru a reuși să recupereze din întârzierile de execuție și susține că lucrările de asfaltare vor continua în perioada următoare, atât cât vor permite condițiile meteorologice, însă nu se va face rabat de la calitate. 

Drumul Nordului are 80 km și cuprinde tronsoanele Ariniș – Gârdani – Fărcașa – Ardusat – Hideaga – Șomcuta – Remetea Chioarului – Coaș – Copalnic Mănăștur – Vad – Lăschia – Făurești – Șurdești. Implenia este parte a concernului elvețiano-german cu același nume. 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BNR menține dobânda la 1,5% pe an

Articolul următor

Economia Aradului a pierdut mii de locuri de muncă de la debutul pandemiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share