Antreprenori Sanatate Slider Ultimele stiri

Mind Reset – noul centru medical privat de neurologie, psihiatrie și psihologie clinică din Cluj-Napoca

Un nou centrul medical privat de neurologie, psihiatrie și psihologie clinică s-a deschis în Cluj-Napoca, inițiat de 3 medici cu experiență de peste 10 ani în domenii precum neurologie, neurologie pediatrică, psihiatrie și psihologie clinică.

În contextul în care nevoia de tratament de specialitate în câmpurile de neurologie, psihiatrie și psihologie este din ce în ce mai mare, centrul medical vine cu câteva noutăți. Printre acestea, clienții beneficiază de suport necondiționat, indiferent de motivele din spatele „fricilor” care apar. Un alt plus al centrului medical este faptul că păstrează o anonimitate în ceea ce privește persoanele care le trec pragul, respectând cu strictețe confidențialitatea medic-pacient. Personalul specializat dispune de o experiență bogată în domeniu, cu specific pe zona de neurologie (EEG, EMG și ENG), psihiatrie și psihologie clinică.

Mind Reset se adresează persoanelor care suferă de tulburări anxioase, tulburări obsesiv- compulsive, tulburări de adaptare și post-traumatice, tulburări de personalitate, dar și multe altele. De asemenea, în cadrul centrului medical sunt investigate, diagnosticate și tratate problemele de sănătate emoțională și mentală, precum și acele tulburări care afectează calitatea vieții.

În scopul de a afla mai multe informații despre noul centru medical Mind Reset, am vorbit cu Mihai Câsu, medic primar în psihiatrie și Damian Popescu, medic primar neurologie adulți: „Numărul solicitărilor pentru rezolvarea acelor probleme apărute în ultima perioadă a început să crească considerabil, motiv pentru care am văzut oportună deschiderea unui centru medical care să răspundă exact acelor nevoi. Apelăm la cunoștințele specialiștilor din cadrul Mind Reset pentru a rezolva dificultățile întâmpinate de fiecare pacient, oferindu-le astfel un suport necondiționat, un mediu în care să se simtă în largul lor și soluții personalizate.”, afirmă Mihai Câsu.

„Tratăm fiecare pacient în mod diferit și unic, motivându-i și încurajându-i să iasă din zona de confort și să depășească acele piedici care stau în calea dezvoltării lor. Dispunem de personal specializat cu o experiență bogată în domeniu și ne dorim să fim cei care schimbă viața oamenilor în bine, contribuind la reușita lor și la atingerea potențialului propriu, pornind de la substituirea gândurilor și percepțiilor, motiv pentru care suntem alături de aceștia necondiționat, pe perioada întregii zile.” ne spune Damian Popescu.

Medicii din cadrul centrului medical Mind Reset s-au afirmat la nivel național și internațional, fiind recunoscuți pentru cunoștințele dobândite pe fiecare specializare în parte, dar și pentru  numărul persoanelor care le-au trecut pragul. Specialiștii centrului sunt Mihai Câsu, medic primar Psihiatrie, alături de Damian Popescu, medic primar Neurologie Adulți, dar și Lupu Mihaela Adriana, expert în psihologie clinică. Cei trei amintiți anteriori sunt și fondatorii centrului iar în colaborare lucrează cu Gabor Simori, medic primar Neurolog (EMG/ENG) și Laura Mărginean, medic primar Neurologie Pediatrică. Pentru programări puteți consulta datele de pe site-ul Mind Reset, la numărul de telefon 0364 – 911 sau direct la centrul medical, situat pe strada Septimiu Albini, nr. 49/2, în Cluj-Napoca.

Nevoia unui centru medical s-a resimțit mai ales perioada aceasta, date fiind statisticile cu privire la bolile neurologice care sunt destul de îngrijorătoare la nivel național. Organizația Mondială a Sănătății estimează că doar bolnavii de Parkinson pot ajunge la un număr de 12,6 milioane de oameni până în 2030, în România existând peste 70.000 de persoane care suferă de această afecțiune. Mai mult, în țara noastră se înregistrează anual peste 100.000 de cazuri de accidente vasculare cerebrale, situație care determină nevoia dezvoltării unor centre medicale specializate. Nici disciplina psihiatriei nu are o reprezentare suficientă în țara noastră, România poziționându-se printre țările cu cel mai mic număr de psihiatri, existând astfel doar 106 psihiatri la un milion de locuitori.

 

Related posts

CNAIR deschide traficul pe loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda!

Stefana Muresan

Bihorenii învață de la unguri despre managementul bazinelor didactice

Traian Dan

Fundația Noi Orizonturi lansează cursuri online unice în România pentru profesori și elevi

Nicolae Pop

Provocare la reciclare

Ionut Oprea

Oradea alocă o sumă record pentru investiții în anul 2021, un miliard de lei

Traian Dan

Kotys, zeița tracă a furtunii, dă numele celui mai puternic supercalculator din mediul universitar din țară, cumpărat de UBB Cluj cu bani europeni

redactia

Toate proiectele cu finanțare europeană depuse de Primăria Sibiu în ultimii 2 ani au fost aprobate: investiții de peste 75 de milioane de euro

Papuc Irina

Pace pe autostradă. Se reiau lucrările pe lotul Câmpia Turzii – Chețani

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania a ajuns cel mai mare grup bancar din România, depăşind BCR!

Stefana Muresan

Statistică RAR: peste 1.700 de vehicule cu risc iminent de accidente

Ligia Voro

Producătorii sătmăreni își dispută în aceste zile primirea mărcii Produs Sătmărean

Gruita Ienasoiu

Începe construcţia autostrăzii pe care o aşteptăm de zeci de ani. Se fac 9 tunele de 5 km

redactia

Fundația Globalworth finanțează prima platformă de strângere de fonduri, dezvoltată de Narada, pentru profesorii din România

Ionut Oprea

În Regiunea Vest, disponibile 40% din fondurile europene pentru finanțarea IMM-urilor din orașe

Stefana Muresan

Achizițiile de echipamente la Spitalul Clujana, recuperate din fonduri UE

Nora Dumitrescu

Armata inteligentă de la Poli. Universitatea care cumpără bănci

redactia

Bosch a inaugurat noua clădire a Centrului de Inginerie din Cluj

Papuc Irina

Cămara Moțului, o afacere din Alba, realizează produse tradiţionale după reţete transmise de la o generație la alta

redactia

Cutia neagră pentru mașini, realizată la Iași cu fonduri europene pentru cercetare

redactia

Fostul Palat al Telefoanelor din Brașov se va transforma în hotel

Stefana Muresan

AgroTransilvania Cluster. De la emergență la specializare inteligentă

Ligia Voro

Optim PM aniverseaza 10 ani cu noi premii

Ionut Oprea

Noaptea Lungă a Industriei. Cum se creează plusvaloare fabricând cutii de viteză automate

Ligia Voro

GRAN VIA trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Papuc Irina

Leave a Comment