Antreprenori Sanatate Slider Ultimele stiri

Mind Reset – noul centru medical privat de neurologie, psihiatrie și psihologie clinică din Cluj-Napoca

Un nou centrul medical privat de neurologie, psihiatrie și psihologie clinică s-a deschis în Cluj-Napoca, inițiat de 3 medici cu experiență de peste 10 ani în domenii precum neurologie, neurologie pediatrică, psihiatrie și psihologie clinică.

În contextul în care nevoia de tratament de specialitate în câmpurile de neurologie, psihiatrie și psihologie este din ce în ce mai mare, centrul medical vine cu câteva noutăți. Printre acestea, clienții beneficiază de suport necondiționat, indiferent de motivele din spatele „fricilor” care apar. Un alt plus al centrului medical este faptul că păstrează o anonimitate în ceea ce privește persoanele care le trec pragul, respectând cu strictețe confidențialitatea medic-pacient. Personalul specializat dispune de o experiență bogată în domeniu, cu specific pe zona de neurologie (EEG, EMG și ENG), psihiatrie și psihologie clinică.

Mind Reset se adresează persoanelor care suferă de tulburări anxioase, tulburări obsesiv- compulsive, tulburări de adaptare și post-traumatice, tulburări de personalitate, dar și multe altele. De asemenea, în cadrul centrului medical sunt investigate, diagnosticate și tratate problemele de sănătate emoțională și mentală, precum și acele tulburări care afectează calitatea vieții.

În scopul de a afla mai multe informații despre noul centru medical Mind Reset, am vorbit cu Mihai Câsu, medic primar în psihiatrie și Damian Popescu, medic primar neurologie adulți: „Numărul solicitărilor pentru rezolvarea acelor probleme apărute în ultima perioadă a început să crească considerabil, motiv pentru care am văzut oportună deschiderea unui centru medical care să răspundă exact acelor nevoi. Apelăm la cunoștințele specialiștilor din cadrul Mind Reset pentru a rezolva dificultățile întâmpinate de fiecare pacient, oferindu-le astfel un suport necondiționat, un mediu în care să se simtă în largul lor și soluții personalizate.”, afirmă Mihai Câsu.

„Tratăm fiecare pacient în mod diferit și unic, motivându-i și încurajându-i să iasă din zona de confort și să depășească acele piedici care stau în calea dezvoltării lor. Dispunem de personal specializat cu o experiență bogată în domeniu și ne dorim să fim cei care schimbă viața oamenilor în bine, contribuind la reușita lor și la atingerea potențialului propriu, pornind de la substituirea gândurilor și percepțiilor, motiv pentru care suntem alături de aceștia necondiționat, pe perioada întregii zile.” ne spune Damian Popescu.

Medicii din cadrul centrului medical Mind Reset s-au afirmat la nivel național și internațional, fiind recunoscuți pentru cunoștințele dobândite pe fiecare specializare în parte, dar și pentru  numărul persoanelor care le-au trecut pragul. Specialiștii centrului sunt Mihai Câsu, medic primar Psihiatrie, alături de Damian Popescu, medic primar Neurologie Adulți, dar și Lupu Mihaela Adriana, expert în psihologie clinică. Cei trei amintiți anteriori sunt și fondatorii centrului iar în colaborare lucrează cu Gabor Simori, medic primar Neurolog (EMG/ENG) și Laura Mărginean, medic primar Neurologie Pediatrică. Pentru programări puteți consulta datele de pe site-ul Mind Reset, la numărul de telefon 0364 – 911 sau direct la centrul medical, situat pe strada Septimiu Albini, nr. 49/2, în Cluj-Napoca.

Nevoia unui centru medical s-a resimțit mai ales perioada aceasta, date fiind statisticile cu privire la bolile neurologice care sunt destul de îngrijorătoare la nivel național. Organizația Mondială a Sănătății estimează că doar bolnavii de Parkinson pot ajunge la un număr de 12,6 milioane de oameni până în 2030, în România existând peste 70.000 de persoane care suferă de această afecțiune. Mai mult, în țara noastră se înregistrează anual peste 100.000 de cazuri de accidente vasculare cerebrale, situație care determină nevoia dezvoltării unor centre medicale specializate. Nici disciplina psihiatriei nu are o reprezentare suficientă în țara noastră, România poziționându-se printre țările cu cel mai mic număr de psihiatri, existând astfel doar 106 psihiatri la un milion de locuitori.

 

Related posts

Feminitate la puterea a treia

Ligia Voro

Modernizarea unui drum judeţean din Alba, finanţată cu fonduri europene

Stefana Muresan

Medlife a cumpărat integral rețeaua Anima

Stefana Muresan

Noi instrumente de eficiență energetică (cogenerare, monitorizare, automatizare)

redactia

Autostrada Sibiu-Pitești, finalizată în 2025

Stefana Muresan

Baia Mare își bagă gunoiul sub pământ. Drusal va taxa doar firmele

Nora Dumitrescu

Perspective și trenduri în sectoarele Retail și FMCG

Stefana Muresan

Inaugurări autostrăzi 2019 – 2022: harta României cu încă 580 kilometri de drumuri de mare viteză

redactia

România exportă cele mai multe viori din UE

Papuc Irina

2017 Review – CEEQA Gala & Industry Awards

Ionut Oprea

Tată și fiu – Doru Aurelian Borsan și Doru Borsan jr., implicați activ în transformarea digitală a lumii. Smart Cities Technologies SE

Ligia Voro

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Nora Dumitrescu

Ardealul, campionul tăierilor ilegale de lemn

Nora Dumitrescu

Ikea, magazine în Timișoara și Brașov, până în 2020

Stefana Muresan

Incubatorul de afaceri din Odorheiu Secuiesc cu peste 40 de firme, exemplu de bună practică

Stefana Muresan

Angajații din construcții vor avea, din februarie, un salariu cu 25% mai mare

redactia

O comună din Bihor, Sânmartin, prima din ţară care licitează distribuţia de gaz

Traian Dan

Noul val al producătorilor din Cluj, atras de vânzările pe internet

Nora Dumitrescu

Firma orădeană Glow, cunoscută pentru confecții de lux, s-a reprofilat pe măști

Traian Dan

UBB – prima universitate din România în clasamentul Times Higer Education-Emerging Economies

Stefana Muresan

Autostrada A3 între Ogra și Câmpia Turzii: Progres ”foarte bun” al celor de la Astaldi-Max Boegl

Stefana Muresan

Fitch a menținut ratingul Bucureștiului pentru creditele pe termen lung

Papuc Irina

Levente Bara şi Alexandru Chiric au preluat brandul de batoane din fructe Nutribon. Noua fabrică va fi inaugurată la Ciugud, în luna mai

Stefana Muresan

CJ | Gala Elitelor Medicale Clujene 2016, ediția I.Cei mai buni MEDICI dintre cei buni

Leave a Comment