Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Terapia va sponsoriza Universitatea Cluj

Cel mai mare producător de medicamente din România a aprobat parteneriatul cu echipa de fotbal din Cluj-Napoca pentru sezonul 2020-2021.

Terapia va sprijini clubul în atingerea obiectivelor sportive și sociale pe care și le-a propus la începutul sezonului. Acest parteneriat, ca și celelalte semnate până acum de “U” Cluj cu companii românești puternice, arată că mediul local de business investește în continuare în proiecte sportive serioase și sustenabile”, potrivit conducerii clubului.

“Universitatea Cluj și Terapia sunt două dintre cele mai longevive branduri ale orașului, clubul fiind cu doi ani mai în vârstă decât Terapia, astfel încât este normal să ne sprijinim atât la bine, cât și la greu, pentru a rămâne în elita domeniilor din care facem parte.

În anul centenarului companiei noastre, 2021, Terapia este onorată să continue să sprijine emblema fotbalului clujean pentru a-și atinge obiectivele sportive pe care și le-a propus și pentru a rămâne un model pentru generațiile tinere”, a declarat Dragoș Damian, CEO al Terapia.

Terapia este cel mai mare producător de medicamente din țară. Din 2015, a devenit parte a Sun Pharma, grup bazat pe cercetare și dezvoltare ce reunește 42 de situri de producție, în care se fabrică 2.000 de medicamente, având 32.000 de angajați la nivel global.

Principalii producători de medicamente din țară erau Terapia (afaceri de 736 de milioane de lei în 2019), Zentiva (541 milioane), Biofarm (195 milioane), Gedeon Richter (185 milioane), Labormed – Pharma (177 milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Exporturi ale producătorilor români de peste 59 milioane de euro, facilitate de Lidl

Articolul următor

Zalăul somează guvernul să îi redeschidă piețele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share