Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbări la Tenaris: directorul de la Câmpina, detașat la Zalău

Directorul fabricii Tenaris din Câmpina, Esteban Foresi, va părăsi funcția pe care a ocupat-o la uzina din județul Prahova pentru postul de coordonator al laminorului continuu Silcotub din Sălaj.

După șase ani în conducerea fabricii de prăjini de pompare din Câmpina, Esteban Foresi a preluat responsabilitatea activităților laminorului continuu. El face această schimbare în cariera sa convins că, alături de echipa foarte diversă pe care a găsit-o la Zalău, va reuși să facă față oricăror provocări”, a transmis conducerea Tenaris.

Reprezentanții guvernului au purtat discuții în această vară cu conducerea fabricii de țevi din Zalău, unde au fost puși la curent cu problemele din acest sector. Delegația a vizitat secția de țevi petroliere și centrul de componente auto-moto.

Producătorul de ţevi industriale, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro. Societatea exportă 80% din producţie, principalii său clienţi fiind OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv.

Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive. TenarisSilcotub e cel mai important producător de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici din țară, cu sedii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sun Pharma, dispusă să demareze producția de Favipiravir în țară

Articolul următor

CCIR continuă să pregătească mediul de afaceri din România pentru BREXIT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share