Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase pentru primul Park & Ride al Clujului

Mai multe asocieri de firme sau companii independente vor să ridice prima parcare de acest fel din Cluj-Napoca, printr-un contract estimat la aproape 10 milioane de euro. 

S-au înscris la licitaţie Diferit AG (cu cinci subcontractanţi); TCI Contractor General (șapte subcontractanţi); asocierea Electrogrup (lider), Viarom Construct; asocierea Concelex (lider) – Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca; asocierea MIS Grup (lider) – Dianova Instal, MEVA Concept; asocierea Nord Conforest (lider), Drum Asfalt. 

Ofertele se află în etapa evaluări tehnice, urmând cea financiară, iar la începutul anului 2021 ar urma să fie anunţat câştigătorul. „Această investiție va contribui esențial la decongestionarea traficului și la o mai mare mobilitate în Cluj-Napoca, după modele care funcționează deja cu succes în marile orașe europene. 

Tocmai de aceea vom pune la dispoziție toate resursele necesare și vom urmări ca termenele de execuție să fie riguros respectate”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările vor consta în amenajarea accesului din drumul național și a unei platforme pentru zona de parcare, cu 863 de locuri de parcare, accese auto și pietonale cu dotările aferente, dar și o stație de bike sharing cu tot ce presupune aceasta.

Sunt prevăzute o autogară, o piațetă publică, recepție, cafenea, zonă de servicii publice. Durata estimată de execuție a lucrărilor este de maximum 16 luni de la data emiterii ordinului de începere a execuției lucrărilor, în care se va include și perioada de timp friguros.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CFR vrea o expertiză pentru liniile de cale ferată și tunelul care le subtraversează din Gara Predeal

Articolul următor

Au început lucrările la parcarea subterană din Centrul Civic din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share