Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul, conectat aerian cu Heathrow și Amsterdam

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) va fi conectat direct cu două din cele mai mari aeroporturi din Europa.

Operatorul low-cost Blue Air va introduce, din martie 2021, zboruri către Londra Heathrow și Amsterdam. Zborurile vor fi operate cu o frecvență de patru ori, respectiv de două ori pe săptămână.

Zborurile către cele două aeroporturi din Olanda și Marea Britanie vor permite celor interesați să găsească mai ușor conexiuni cu destinații din întreaga lume și va sprijini relansarea AIAIC. Blue Air va opera, din aceeași perioadă, zboruri către Barcelona (Spania) și Paris – Beauvais (Franța) de două ori pe săptămână. 

Comisia Europeană a garantat despăgubirea Blue Air cu până la 62 de millioane de euro pentru daunele suferite ca urmare a pandemiei de coronvirus, cu condiția prezentării unui plan de restructurare sau de lichidare, în termen de șase luni.

Un alt ajutor european a fost acordat companiei naționale Tarom. De pe AIAIC operează zboruri de linie Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Lot, Turkish Airlines.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A fost constituit noul Consiliu pentru Dezvoltare Regională al Regiunii Vest, pentru perioada 2020-2024

Articolul următor

Parcurile industriale ale Banatului, atracție pentru investitori în 2020

Citește și:
Citeste mai mult

Optimism în plină criză

Cred că 2023 va fi anul forte pentru managerii și proprietarii de companii tinere, zvelte, smart, dinamice, care…
Zi de Zi știri economice:
Total
3
Share