Cluj Comunitate Economie Slider

Liderii PNL Cluj: “Proiectele majore ale județului nu le putem duce la bun sfârșit singuri. Avem nevoie de sprijin din partea viitorilor deputați și senatori”

Liderii PNL Cluj, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, europarlamentarul și președintele organizației județene, Daniel Buda, îi îndeamnă pe clujeni ca duminică, 6 decembrie, să participe la vot și să voteze echipa liberală pentru Camera Deputaților și Senatul României. Proiectele majore ale județului Cluj se pot realiza doar în strâns parteneriat cu viitorii parlamentari ai PNL Cluj și cu Guvernul României.

„Stimați clujeni, vă mulţumim pentru sprijinul acordat în alegerile locale. Rezultatul obținut a fost o consecință a eforturilor depuse împreună pentru a aduce județul Cluj pe primul loc, pentru a crește calitatea vieții în județul nostru și pentru a-l transforma într-un loc în care să ne placă să trăim, să studiem, să muncim sau să ne întemeiem o familie.

Proiectele finalizate le cunoașteți, dar acum trebuie să privim înspre viitor la proiectele importante pe care, cu ajutorul dumneavoastră, le-am început: centura metropolitană, trenul metropolitan, metroul, culoar verde de mobilitate durabilă pe malurile Someșului Gilău-Bonțida, Spitalul regional de urgență, Spitalul monobloc pentru copii, Centrul integrat de transplant, programul de investiții în modernizarea și extinderea școlilor, grădinițelor și creșelor, un Centru de inovare şi cercetare în parteneriat cu universităţile, racordarea întregului județ la rețeaua de apă și canalizare, extinderea Parcului Etnografic “Romulus Vuia”.

Proiectele majore ale județului nu le putem duce la bun sfârșit singuri. Avem nevoie de sprijin din partea Parlamentului şi a Guvernului României. Este necesar ca la București să avem un Guvern care să aibă în programul său proiectele majore de investiții ale Clujului, iar Guvernul PNL a cuprins în Planul Național de Investiții și Relansare Economică aceste proiecte.

România va primi fonduri europene în valoare totală de 80 de miliarde de euro în următorii ani prin planul de redresare stabilit la nivelul Uniunii Europene. Este important să avem susţinerea Parlamentului şi a Guvernului României pentru a beneficia de această oportunitate de finanţare pentru proiectele noastre. Resursele locale nu sunt suficiente.

În 6 decembrie 2020 avem şansa de a alege continuarea și susținerea proiectelor noastre, avem nevoie de o guvernare liberală care să ne ofere acces la resursele pe care Clujul le merită.

Știm că sunt vremuri grele, știm că mulți dintre noi nu ne putem gândi acum la alegerile parlamentare, dar democrația, ca peste tot în lume, trebuie să meargă mai departe, pentru binele nostru, al tuturor. Este nevoie să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate. De aceea, vă rugăm nu doar să veniţi la vot pe 6 decembrie 2020 și să votați echipa PNL Cluj pentru Parlamentul României, dar şi să aveţi grijă de dumneavoastră, de cei dragi şi să luaţi toate măsurile de siguranţă recomandate. Împreună vom depăși această perioadă grea și vom reuși să continuăm dezvoltarea României și a județului Cluj!

Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca ; Alin Tișe, Președintele Consiliului județean Cluj ; Daniel Buda, Europarlamentar și Președintele PNL Cluj.’’

 

Related posts

Primarul Oradiei, Florin Birta, vrea să țină sus ștacheta ridicată de Ilie Bolojan

Traian Dan

CJ Cluj: Cetatea medievală Bologa va intra într-un amplu proces de reabilitare

Stefana Muresan

Metropola Cluj a intrat în parteneriat cu Hamburg, Rotterdam și Marsilia

Nora Dumitrescu

Transilvania Motor Ring, în curs de omologare

redactia

46.000 de oameni prezenţi în Ziua 2 a EC

A. I.

“Această poziție îți oferă extraordinare oportunități de cunoaștere, dar, mai ales, de autocunoaștere”

Ligia Voro

Transilvania Business. Arc peste timp, 10 ani în 100 de ediții  

Ligia Voro

Simona Bișboacă, cercetător și antreprenor bihorean: „Voiam să fac produse inovatoare, care nu se găseau pe piață”

Traian Dan

Takata – 400 de noi angajari in fabricile din România și continuarea investițiilor

Stefana Muresan

Lufthansa vine la Iași. Din luna mai va opera zboruri directe spre Frankfurt

Nicolae Pop

Moment aniversar pentru Asociația OncoHelp, care împlinește 15 ani de existență

Nicolae Pop

Noutățile fiscale din acest an @ „Tax Update 2021”

Ionut Oprea

Situația la zi a acordurilor de mediu pentru proiectele de infrastructură rutieră

Stefana Muresan

Producătorii de gaze și de energie electrică, prețuri reglementate de la îngrijorarea guvernanților

redactia

Cluj: Program finanțat din fonduri europene pentru digitalizarea procesului de obținere a autorizațiilor de construire

Stefana Muresan

NTT DATA și Microsoft anunță colaborarea strategică pentru a asigura noi soluții digitale

Ligia Voro

Licitatia pentru selectarea operatorilor de colectare si transport al deseurilor intra in line dreapta

Stefana Muresan

Prima generație de femei mecanic de locomotivă, formată și angajată de Grup Feroviar Român

Stefana Muresan

Primul autobuz hibrid a ajuns la Oradea

Traian Dan

S-a inaugurat Casa Darvas – La Roche, primul muzeu Art Nouveau din România

Traian Dan

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca: Smart Cities CEE

Stefana Muresan

UBB, prima universitate din România în clasamentul URAP

redactia

Femei de top la The Woman Cluj

Nicolae Pop

Leave a Comment