Real Estate Ultimele stiri

Hagag Development Europe extinde colaborarea cu Global Vision

Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe extinde colaborarea cu Global Vision. Adițional administrării clădirii de birouri H Victoriei 109, Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul rezidențial H Pipera Lake.

În linie cu serviciile similare disponibile pe segmentul rezidențial premium, Hagag Development Europe va asigura, prin intermediul Global Vision, gestionarea eficientă ale clădirilor și spațiilor comune din interiorul complexului, operațiunile de întreținere tehnică, implementarea procedurilor de siguranță și securitate, precum și serviciile de curățenie. Astfel, dezvoltatorul completează portofoliul de servicii premium exclusive dedicate proiectului, precum cele de tip full- service concierge 24/7 sau facilitățile de plată pentru clienți (finanțarea achizițiilor în rate direct la dezvoltator).

„Global Vison este una dintre cele mai proeminente platforme de servicii integrate dedicate sectorului de real estate din România, cu experiență relevantă în toate segmentele pieței. Experiențele de până acum nu fac decât să ne confirme că am pornit la drum alături de un colaborator de încredere care împărtășește responsabilitatea și grija față de proiectele pe care le dezvoltăm, precum și valorile brandului nostru. Inovația și excelența sunt epicentrul proiectelor Hagag Development Europe și am certitudinea că Global Vision deține expertiza necesară pentru a materializa viziunea noastră. Extinderea mandatului inițial și predarea în administrare a proiectului H Pipera Lake reprezintă confirmarea promisiunii noastre de a oferi servicii unice în piață, în special pentru segmentul rezidențial mediu, menite să sporească gradul de confort și siguranță al clienților noștri.”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group

„Apreciem și suntem onorați de încrederea acordată de Hagag Development odată cu extinderea parteneriatului pentru serviciile de property management, în amplul proiect rezidențial H Pipera Lake. Acest moment marchează succesul strategiei Global Vision de a oferi servicii complete de real estate clienților noștri, maximizând astfel calitatea și eficiența operațiunilor. Colaborarea cu Hagag Development este menită să îndeplinească principalul obiectiv de a pune la dispoziția viitorilor locatari un grad superior de confort prin adresarea rapidă a nevoilor lor și rezolvarea promptă a solicitărilor transmise echipelor noastre, printr-o platformă virtuală. Este primul pas pentru a reuși în viitor să creăm un serviciu care să aducă laolaltă tehnologia și expertiza echipelor Global Vision, pentru a crea un sistem performant de intuitive home și anticipare a nevoilor rezidenților.“, a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

H Pipera Lake este gândit și dezvoltat în baza conceptului gated community și se adresează clienților care sunt în cautarea unei locuințe moderne, departe de agitația orașului, dar aproape de toate punctele de interes ale unei vieți urbane. Lucrările de construcție aferente fazei I avansează în ritm alert și în deplină siguranță, urmând a fi finalizate în ultima parte a anului viitor. Din totalul de 5 clădiri, respectiv 435 de apartamente disponibile în etapa I, primele trei imobile construite înregistrează în prezent un grad de ocupare de 80%, la care se adaugă alți 30% pentru blocurile 4 și 5. Încadrat în categoria affordable living, proiectul este dezvoltat în linie cu valorile și filosofia brandului și dispune de finisaje premium, materiale de construcție și execuție de înaltă calitate, suprafețe extinse și numeroase facilități precum zonă de promedă, spații verzi generoase, spații comerciale în interiorul complexului, dar și facilități extra care derivă din amplasamentul în zona de nord a capitalei.

Related posts

Maramureș: Seini, primul oraş din România care îşi produce energia electrică din dejecțiile animalelor

Stefana Muresan

Hunedoara: Omul de afaceri Mihai Miron (Ropharma), investiții într-o fabrică de lapte cu proprietăți terapeutice

Stefana Muresan

Primăria Ciugud, bani europeni pentru un proiect care va dezvolta două judeţe

redactia

Zalăul își va amenaja zone verzi cu 2,5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

ATP Trucks Automobile din Baia Mare anunță lansarea ATP Bus e-UpCity, primul autobuz electric românesc

Nicolae Pop

Roman Braşov, în negocieri cu Pakistanul pentru un contract de 100 mil. euro

Stefana Muresan

PAID România își mută operațiunile în America House din Piața Victoriei

Papuc Irina

CE: Finanțare de peste 500 de milioane de euro pentru finalizarea a 11 proiecte importante

Stefana Muresan

Primul bazin acoperit din Câmpia Turzii, funcțional de anul viitor

Nora Dumitrescu

Cinci huburi digitale din Transilvania-Banat, aproape de rețeaua europeană

Nora Dumitrescu

Finanțare de 370 mil. lei pentru Autostrada Cluj Vest (Gilau) – Nadaselu

redactia

Clinica de Pediatrie II din Cluj Napoca a inaugurat două camere sterile destinate copiilor cu afecţiuni oncologice

Stefana Muresan

Patrimoniul cultural evreiesc din Timişoara, promovat internaţional

redactia

Un an de la listare pe NYSE pentru Endava, capitalizare aproape dublă

Ligia Voro

Lansare: Dynamic Business Connections

Ionut Oprea

2,67 mil. EUR din negocierile consumatorilor cu băncile. De acum și persoanele juridice se pot adresa CSALB

Ligia Voro

Un producător de mezeluri va sponsoriza două spitale clujene

Nora Dumitrescu

Brașovul pregătește construcția unei săli polivalente cu 10.000 de locuri

redactia

Porsche Engineering își consolidează prezența în România și majorează numărul de angajați

Stefana Muresan

USAMV își ridică un centru biotech de 4,7 milioane de euro

Nora Dumitrescu

AGROLAND, retailer agricol românesc investește în resurse umane de top specializate

Ligia Voro

Doing Business in the European Union 2017: Bulgaria, Hungary and Romania

Ionut Oprea

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Ligia Voro

Leave a Comment