Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apartamentele de două camere în Gheorgheni, cele mai solicitate la Cluj

Locuințele la bloc cu două camere ocupă, anul acesta, primul loc între preferințele potențialilor clienți interesați de o investiție rezidențială în Cluj-Napoca.

Cele mai multe căutări, în funcție de mărimea locuinței, au fost, în lunile ianuarie – noiembrie 2020, pentru apartamentele cu 2 camere (59%), urmate de cele cu 2 camere (26%), 1 cameră  (10%) și 4 camere (6%), potrivit portalului Compari Imobiliare.

Cele mai căutate zone din oraș și împrejurimi erau Gheorgheni – 24%, Mănăștur – 14%, Mărăști – 13%, Florești – 10% și Grigorescu – 6%, mai puțin accesate fiind Centrală – 5%, Bună Ziua – 4%, Între Lacuri – 4%, Zorilor – 4% sau Andrei Mureșanu – 2%.

Noiembrie a fost singura lună în care prețurile apartamentelor de vânzare au fost mai scăzute decât în aceeași perioadă din 2019, conform platformei online. “Clujul imobiliar pune frână spre final de an, iar preţurile apartamentelor de vânzare scad uşor în penultima lună a acesui an. 

În noiembrie 2020, preţul mediu pe metru pătrat util al apartamentelor de vânzare în Cluj-Napoca a fost de 1.717 euro/mp, cu 10 euro sub cea de anul trecut (1.727 euro/mp) şi cu 5 euro mai puţin decât luna trecută (1.722 euro/mp)”, au consemnat reprezentanții platformei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (7) Casa de vinuri Fort Silvan 47, Podgoria Silvania, Crama Balla Geza, Podgoria Aramic, Podgoria Nachbil, Crama Dobra, Crama Rătești

Articolul următor

IHG® Hotels & Resorts opens two new hotels in the heart of Poland’s capital

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share