Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CW Echinox, Property Manager pentru Ţiriac Tower

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze clădirea de birouri Ţiriac Tower, unul dintre imobilele emblematice din centrul de afaceri al Bucureștiului (Central Business District), începând cu luna octombrie.

Ca urmare a acestei decizii, Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţii administrativ – operaţionale de zi cu zi ȋn cadrul proiectului, printr-o echipă de specialişti atât on-site, cât şi la sediul central, coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

Ţiriac Tower este o clădire de birouri de clasa A, situată pe strada Buzeşti, în zona Piaţa Victoriei, având o suprafaţă ȋnchiriabilă de 16.500 de metri pătraţi. Zona subterană cu 5 niveluri a fost construită folosindu-se tehnologia top-down şi adăposteşte 259 de locuri de parcare, 48 de standuri pentru biciclete, vestiare şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Cu un regim de înălţime ce combină eficient volumetrii distincte, 5S+P+5E/8E/12E, cu 700 de metri pătraţi de terase, imobilul va fi deservit de 8 lifturi. Clădirea aflată în portofoliul Ţiriac Imobiliare va fi dată în folosinţă în Q1 2021.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem mândri să fim parte din acest proiect prin furnizarea serviciilor de property management. Țiriac Tower este o clădire de birouri care va pune la dispoziția chiriașilor cele mai noi tehnologii și ne bucurăm că vom putea astfel asigura tot confortul de care beneficiarii au nevoie, mai ales într-o perioadă plină de provocări.”

Cătălin Constantinescu, Project Director, Ţiriac Imobiliare: „Proiectul Tiriac Tower remodelează prin prezenţa sa zona centrală a Bucureştiului, aducând modernitate şi eleganţă. O astfel de clădire trebuie să ofere, pentru chiriaşii săi, condiţii şi servicii la cele mai înalte standade, astfel că, în urma unui proces riguros de selecţie, am ales echipa de profesionişti Cushman & Wakefield Echinox să ne fie alături, ca parteneri.”

Ţiriac Imobiliare este o companie înființată în 1994, cu capital integral românesc, care gestionează întreg portofoliul de real estate al Țiriac Group. Cu peste 4,7 milioane de metri pătrați de teren și mai mult de 440.000 de metri pătrați construiți, Țiriac Imobiliare, prin intermediul a 29 de companii constituente, administrează un mix de clădiri de birouri, rezidențial, retail și show-room-uri auto în întreaga țară. Cu o strategie de business focusată pe investiții și dezvoltări sustenabile, de referință, Țiriac Imobiliare s-a dovedit a fi în cei peste 25 de ani de activitate unul dintre principalii jucători în piața de profil. În prezent Țiriac Imobiliare are în faza de dezvoltare trei proiecte în zona de office, rezidențial și retail.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul program de accelerare din România dedicat business-urilor de inteligență artificială: Investiții de 365.000 de euro pentru patru startupuri

Articolul următor

Rețetă de succes în pandemie, în Transilvania: abonamentul de cafea

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share