Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețetă de succes în pandemie, în Transilvania: abonamentul de cafea

Olivo Coffeee Roasters (OCR), brand clujean de pe piața cafelei, își va dubla afacerile în acest an prin diversificarea producție și livărilor, în special în Transilvania și Banat.     

În ciuda unui context dificil pentru industria hoteluri – restaurante – catering, prăjitoria clujeană va încheia anul cu afaceri de 400.000 de euro, dublu față de cel anterior. OCR a lansat în 2020 primele capsule cu cafea de specialitate produse în România, biodegradabile și compostabile.

Vânzările magazinului online au înregistrat creșteri cu 500% față de 2019. „Numărul de comenzi online a fost constant pe parcursul anului, excepție făcând lunile aprilie și noiembrie, când cifrele au depășit media lunară. 

Odată cu numărul comenzilor a crescut și valoarea acestora. Abonamentele de cafea au fost printre cele mai solicitate servicii din acest an”, a relatat Marius Nica, șeful OCR. Cele mai multe comenzi online au fost expediate în Cluj-Napoca, București, Timișoara și Brașov. 

Prăjitoria de cafea a fost înființată în 2012. OCR distribuie localurilor din țară echipamente pentru prepararea cafelei, boabe proaspăt prăjite și oferă consultanță. În zona Clujului mai activează prăjitorii precum Meron, Narcoffee, Il Cafe, Hot Pipes, Yume, Blu Coffee.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CW Echinox, Property Manager pentru Ţiriac Tower

Articolul următor

Stratulat Albulescu, asistență juridică fondului GapMinder Venture Partners pentru investiția suplimentară în Deepstash

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share