Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stratulat Albulescu, asistență juridică fondului GapMinder Venture Partners pentru investiția suplimentară în Deepstash

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică fondului de investiții GapMinder Venture Partners cu privire la investiția suplimentară în Deepstash, un start-up românesc de dezvoltare personală

Runda de finanțare a fost condusă de fondul de capital de risc din Londra, Connect Ventures, și a însumat 3 milioane de dolari, bani ce vor fi folosiți de companie pentru dezvoltarea ulterioară a platformei în vederea creșterii numărului de utilizatori. Pe lângă GapMinder, runda a inclus și fondul Cultivate Capital, precum și alți investitori privați din Europa și America.

Deepstash (https://deepstash.com/) este un start-up românesc, care a dezvoltat o platformă în cadrul căreia oricine poate descoperi, distribui și crea idei. Cu peste 1 milion de utilizatori în mai mult de 150 de țări, Deepstash este o platformă organizată pentru idei bune. Propunerea companiei pentru utilizator este pur și simplu de a petrece câteva minute pe zi pentru a-și crește „stash-ul”. Stash-ul la care se referă compania este o colecție de idei valoroase, care pot ajuta la îmbunătățirea atât a vieții personale, cât și a celei profesionale. Aplicația conține mai multe subiecte precum dezvoltare personală, gestionarea timpului, comunicare, sănătate, bani și multe altele.

GapMinder este un fond de capital de risc destinat să investească în companiile de tip start-up din sectorul tehnologie, axându-se în principal pe finanțările acordate în primă fază de investiții, de tip Seed și Seria A.

Firmă de avocatură axată pe proiecte din sectorul tehnologiei, Orrick Herrington & Sutcliffe, a acordat, de asemenea, asistență juridică în aceast proiect, implicând avocații din biroul din Londra: Ylan Steiner (Partner) și Jason Wu (Managing Associate), avocat calificat în Statele Unite ale Americii.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Managing Associate), ambii cu o experiență semnificativă pe piața de venture capital și în sectorul tehnologie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețetă de succes în pandemie, în Transilvania: abonamentul de cafea

Articolul următor

5 strategii eficiente de marketing pentru promovarea unui start-up

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share