Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima clădire certificată IMMUNE, sediul Mace la Londra

Compania internațională de consultanță și construcții Mace a obținut prima certificare IMMUNE Building Standard™ din lume pentru sediul său central din City of London. Clădirea de birouri din centrul istoric și principalul district de business al Londrei a obținut o etichetă IMMUNE™ Solidă (Powerful), care oferă o recunoaștere a măsurilor de succes implementate pentru siguranța angajaților pe parcursul pandemiei și confirmă rezistența clădirii la riscuri pentru sănătate.

IMMUNE Building Standard™ este un standard global open-source conceput special pentru a combate riscurile pentru sănătate la locul de muncă. Implementarea acestuia în clădirile de birouri poate reduce temerile, în special în contextul Covid-19, și consolidează încrederea angajatorilor și angajaților în demersurile lor de a reveni în siguranță la birou.

Inițiat de Liviu Tudor, antreprenor în domeniul imobiliarelor și președinte al European Property Federation, și dezvoltat în România împreună cu o echipă internațională de experți în sănătate, tehnologie, arhitectură, construcții, inginerie și facility management, IMMUNE Building Standard™ a fost gândit ca un plan coerent pentru îmbunătățirea imunității clădirilor de birouri împotriva pandemiilor și a altor amenințări bacteriologice sau toxicologice.

„IMMUNE Building Standard™ recunoaște în mod demonstrabil măsurile de sănătate și bunăstare pe care le-am implementat la sediul central al Mace din Londra, păstrând angajații în siguranță în timpul pandemiei. Echipa de Facility Management de la Mace a lucrat în parteneriat cu colegi din întreaga companie pentru a asigura continuitatea operațiunilor în toate birourile noastre, implementând măsuri de control care se concentrează pe bunăstarea întregii echipe. Împreună cu programe de lucru flexibile, am creat un mediu de lucru pentru colegii noștri în care aceștia pot munci și obține performanțe în siguranță”, spune Maud Santamaria, Head of Workplace Experience la Mace.

Standardul IMMUNE™ este inspirat de tehnologii și proceduri dezvoltate și aplicate cu succes în spitale și clinici și adaptate pentru utilizare în clădirile de birouri. Mai exact, standardul se bazează pe indexul IMMUNE™ Assessment Scoring Index, care prevede peste 120 de măsuri recomandate pentru implementare în clădiri, printre care soluții tehnice pentru inginerie arhitecturală, tehnologie și design, precum și protocoale operaționale aplicate permanent sau gata de activare în scenarii de risc specifice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Menținerea unui nivel ridicat de implicare a angajaților, principala provocare din HR în 2020

Articolul următor

Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru H Eliade 9 Residence

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share