Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru H Eliade 9 Residence

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence. Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 16 milioane de euro. Încă din faza de pre-construcție, 40% din unitățile disponibile au fost vândute.

„H Eliade 9 Residence va deveni, cu siguranță, unul dintre proiectele-reper ale segmentului rezidențial upper-premium, iar asta nu doar datorită locației privilegiate sau imediatei sale proximități de Vila Lac 1, ci și datorită design-ului său uimitor și inovator. Elementele arhitectonice moderniste, facilitățile de ultimă generație ale imobilului, alături de cele ale zonei, serviciile de concierge dedicat sau zona de atrium îl transformă într-unul dintre cele mai remarcabile imobile din zonă. Fiecare apartament a fost conceput respectând cele mai elegante și moderne tendințe în design și prezintă ferestre vitrate care încep de la podea și continuă până la tavan, finisaje luxuriante și sisteme Smart-Home integrate. H Eliade 9 Residence este un proiect de talie mondială și poate concura oricând cu dezvoltările de nișă premium din cele mai vibrante orașe din lume. Adițional cumpărătorilor din România, am încredere că acest proiect prestigios va atrage și cumpărători din exteriorul țării.”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman și Board Controller Hagag Group.

Odată finalizat, proiectul va afișa de un regim de înățime de S+D+P+4E, 35 de apartamente exclusiviste de două, trei și patru camere și duplexuri de cinci și șase camere, cu suprafețe de până la 440 de metri pătrați și terase de dimensiuni ample, grădini proprii pentru unitățile de la demisol și 62 de locuri de parcare subterane.

Imobilul va dispune de sisteme Smart-Home integrate, fațade ventilate, centrală termică și panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uși blindate pentru intrările în apartamente, sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune, pardoseală din lemn masiv, uși filomuro cu cadru ascuns, suprafețe antiderapante pentru zona de bucătărie și profile din aluminiu. Utilizarea pe scară largă a suprafețelor mari de sticlă este concepută pentru a oferi o tranziție eficientă de la spațiile interioare la cele exterioare, oferind nu doar lumină naturală din abundență, ci și o senzație de libertate și continuitate. Mai mult, rezidenții H Eliade 9 Residence vor avea acces la facilități similare celor disponibile în hotelurile exclusiviste, precum o zonă de atrium impresionantă sau servicii de concierge dedicat 24/7.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima clădire certificată IMMUNE, sediul Mace la Londra

Articolul următor

Liderii UE s-au înțeles cu privire la bugetul UE și la fondul de redresare economică. Cum au fost convinse Ungaria și Polonia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share