Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinerii marketeri ai Clujului s-au reorganizat în spațiul virtual

Organizația tinerilor specializați în marketing și comunicare (IAA Young Professionals) Cluj a derulat un program de instruire în domeniu, sub forma unor dezbateri tematice pe durata unei luni.

În perioada 5 noiembrie – 9 decembrie, prin intermediul Serilor YP Online, au avut loc șase evenimente, fiecare dintre ele fiind axat pe un subiect relevant pentru audiență. Formatul evenimentelor a fost de tipul unei discuții între un moderator și cel puțin un invitat (o persoană cu experiență pentru subiectul ales).

Prin această serie ne-am propus să facilităm atât învățarea, cât și comunicarea în cadrul comunității de marketeri din România. Am adunat de-a lungul evenimentelor sute de participanți curioși, care au avut oportunitatea atât de a fura din experiența invitaților, cât și de a-și extinde networkul prin interacțiunea cu ceilalți participanți”, a transmis conducerea IAAYP Cluj.

IAA este cea mai influentă rețea din lume de profesioniști în domeniul marketingului și al comunicării. Aceasta joacă de 80 de ani un rol puternic în sprijinirea problemelor cheie ale industriei: libertatea de exprimare comercială, autoreglare, publicitate responsabilă, educație și dezvoltare profesională.

Programul Young Professionals reunește tineri profesioniști sau studenți în ani terminali de facultate sau master, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și comunicării.

Cele mai importante proiecte dezvoltate local sunt un concurs de marketing și comunicare, dezbateri şi workshopuri, evenimente dedicate pasiunilor creative, soluții de marketing pentru organizații nonguvernamentale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Groupe Renault România: Cristian Țucă va conduce Direcția Achiziții

Articolul următor

Șeful CNAIR: "Vom monitoriza strict autostrada Alba Iulia – Aiud"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share