Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Direcția Silvică Bihor vinde lemnul pentru foc prin comerț electronic

Începând cu data de 3 decembrie Direcția Silvică Bihor a intrat pe piața comertului electronic de bunuri și servicii prin activarea magazinului online, https://magazin-lemn.dsoradea.ro/ pentru vânzarea lemnului de foc către cei interesați.

Magazinul online oferă posibilitatea alegerii speciilor de lemn dorite, despicarea și fasonarea lemnului la lungimi de 25 cm, 33 cm, 50 cm și transportul la cerere, direct de pe telefon sau calculator, aplicația calculând automat costul transportului în funcție de adresa de livrare precizată în formularul de comandă. Punctul de referință este depozitul de lemn Peștiș din cadrul Ocolului Silvic Aleşd.

Achitarea lemnului şi a serviciilor de fasonare şi transport se poate face electronic, magazinul online având integrată o aplicație software care permite acceptarea și gestionarea în condiții de securitate a plăților cu carduri.

Preţurile sunt competitive atât pentru lemn fiind între 154 lei/mc și 273 lei/ mc în funcție de specia dorită cât şi pentru serviciile oferite, operativitatea fiind un atribut care sperăm să crească interesul pentru acest tip de comerț. Totodată prin intermediul magazinului online se dorește o îmbunătățire a serviciilor oferite către terți, fiind evitate astfel aglomerări, deplasări inutile și formalități birocratice”, a declarat directorul Direcţiei Silvice Bihor, Teodor Suciu.

 

Magazin cu produse ecologice

Pentru a veni în întâmpinarea bihorenilor, Direcţia Silvică Bihor a deschis vineri, 11 decembrie 2020, un magazin în Piața Decebal din Oradea. De aici pot fi cumpărate fructe culese din pădurile din judeţ şi păstrăvi crescuţi la păstrăvăriile proprii de la Remeţi şi la Chişcău. Toată marfa este certificată ca fiind ecologică de către firma germană Ceres. De la noul magazin poate fi achiziţionată şi miere de albine achiziţionată de la producători privaţi, care au stupine proprii şi practică o apicultură pastorală în fondul forestier administrat de Direcția Silvică Bihor.

Preţurile produselor sunt competitive şi accesibile. Astfel un kilogram de păstrăv viu costă 25 de lei, afinele 22 de lei/kg, iar un kilogram de măceşe congelate 8 lei. Magazinul va fi deschis de marţi până sâmbătă, între orele 9:00 şi 17:00.

Până în prezent fructele provenite din pădurile Bihorului erau trimise peste hotare. Pandemia de COVID i-a obligat însă pe pădurarii bihoreni să găsescă noi nişe de desfacere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare rețea globală de networking s-a extins în Transilvania

Articolul următor

S IMMO AG purchases two Class-A office buildings in Bucharest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share