Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai mare rețea globală de networking s-a extins în Transilvania

Business Networking International (BNI) a înființat grupuri regionale la Sibiu și Cluj-Napoca și în curând va crea unul la Timișoara.

”2020 a fost un an istoric, cu multe lecții învățate, dar și cu rezultate notabile. Au fost câteva domenii care pur și simplu au căzut în gol, unele afaceri, mai fragile, s-au desființat sau au provocări majore.

Totuși, antreprenorii care stau pe propriile picioare au reușit să se replieze în timp record, și să ofere sprijin și altora. A fost un an al solidarității în bula comunității BNI România”, a declarat coordonatorul filialei naționale, Manuela Voicilă.

Cifra de afaceri a BNI România, generată prin intermediul membrilor, a fost de 2,5 milioane de euro în primele șase luni din 2020, pentru ca până la finalul anului să se dubleze. BNI România a avut în acest an o creștere a comunității de business networking cu încă șase grupuri regionale de business networking.

Patru sunt deja lansate (Cluj, Brăila-Galați, Sibiu și București – și două în pregătire (Bacău și Timișoara). BNI este cea mai mare organizație de networking de afaceri, bazată pe schimb de referințe la nivel global. În 2020, cei 270.000 de membri au raportat afaceri lunare realizate prin intermediul rețelei între 1 și 1,5 miliarde de dolari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul transporturilor: “Execuția Tunelului Meseș va dura trei ani”

Articolul următor

Direcția Silvică Bihor vinde lemnul pentru foc prin comerț electronic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share