Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Modernizarea centrului de tranzit poștal Cluj, urgentată de la nivel înalt

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC) va monitoriza noile funcționalități ale centrelor de tranzit Cluj și București Nord ale Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) astfel încât ele să se concretizeze.   

Cunosc cele două proiecte importante de investiții și modul în care evoluează ele: mă refer la linia de sortare de la Centrul de Tranzit de la Cluj și Centrul de Tranzit București Nord. Sunt convins că în viitorul foarte apropiat ne vom întâlni cu dvs din nou și vom constata că aceste proiecte devin realitate.

Cei patru piloni pe care se axează programul investițional al CNPR, prin politicile pe care le promovează (Poșta Verde, politica de alfabetizare digitală, politica de mobilitate urbană a mărfurilor și politica în domeniul cercetării și inovării) reprezintă direcțiile strategice de acțiune pentru următorii ani, efortul investițional cumulat fiind de 106 milioane de euro”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Acesta a participat la lansarea programului Poșta Verde al CNPR, program în cadrul căruia se înscrie și prima achiziție a 15 autoutilitare electrice destinate poștei de curierat rapid Prioripost.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Anunț Hidroelectrica: tarife mai reduse pentru consumatori casnici

Articolul următor

Proiect rezidențial de 3.000 de apartamente la Apahida

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share