Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clio Group a eficientizat energetic clădirea Wesselenyi

Furnizorul de servicii integrate de construcții și transport Clio Group a finalizat proiectul european de modernizare a Liceului Reformat Wesselenyi (LRW) din municipiul Zalău.

Municipalitatea din județul Sălaj a efectuat recepția lucrărilor la obiectivul de investiții privind creșterea eficienței energetice a LRW. Principalele lucrări realizate au costat în termoizolarea clădirii, finisarea fațadelor, tâmplărie PWC, înlocuirea acoperișului, tencuielii, pardoselii, instalațiilor electrice, sanitare și termice.

Proiectul a vizat și montarea unei pompe de căldură de tip aer-apă. Investiția de 3,9 milioane de lei este finanțată prin intermediul Programului Operațional Regional, axa eficiență energetică a clădirilor publice. 

Executantul lucrării a fost societatea Clio Zalău. Aceasta este profilată pe transport intern și regional, lucrări de construcții industriale și civile. În ultimii ani, compania a dezvoltat un departament de transport rutier de mărfuri generale.

Strategia vizează dezvoltarea în sectoarele transport feroviar, aerian și maritim, existând discuții cu potențiali parteneri. Principalii competitori în domeniul lucrărilor de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale din Sălaj sunt Clio, B Masiv, Paulo-Gepa, City Group, Lotus. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Digitalizarea României în următorii 5 ani: viziunea ANIS

Articolul următor

Centura Sighetului prinde contur

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share