Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hidroelectrica a achiziționat Parcul Eolian Crucea și STEAG Energie România SRL

Miercuri, 23 decembrie 2020, STEAG GmbH („STEAG”) și Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA („Hidroelectrica”) au semnat un acord privind vânzarea acțiunilor STEAG în filialele românești Crucea Wind Farm S.A. („Crucea Wind Farm”) și STEAG Energie România S.R.L („STEAG Energie România”) către Hidroelectrica, în urma unui proces extrem de competitiv care a implicat atât ofertanți locali, cât și internaționali. Tranzacția se va finaliza în conformitate cu condițiile stipulate în acord.

Hidroelectrica se concentrează pe diversificarea producției prin adăugarea de capacități regenerabile de înaltă calitate în portofoliul său, ca parte a strategiei de dezvoltare recent aprobată a companiei. Compania își reafirmă obiectivul de a rămâne 100% verde pe tot parcursul procesului de diversificare a portofoliului.

Dezvoltat de STEAG și comandat în 2014, Parcul Eolian Crucea este unul dintre cele mai moderne și mai bine întreținute parcuri eoliene terestre din România, având o capacitate instalată de 108 MW.

De peste 80 de ani, STEAG a susținut o producție de energie eficientă și fiabilă, atât în Germania, cât și în străinătate. Ca partener cu experiență, STEAG își sprijină clienții în mod cuprinzător în toate fazele de alimentare cu energie electrică. STEAG proiectează, dezvoltă, implementează, operează și comercializă soluții energetice extrem de eficiente – de la generare și distribuție bazate pe surse de energie regenerabile, până la centrale mari și reciclarea subproduselor acestora.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transelectrica pune în funcțiune tronsonul LEA 400 kV Oradea Sud – Nădab

Articolul următor

Nou guvern, noi obiective: finalizarea și construcția a peste 1.000 km de autostrăzi și drumuri expres

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share