Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrică de mobilă pe 5 hectare la Câmpia Turzii

Un nou investitor va ocupa 5 ha în parcul industrial public din Câmpia Turzii, date recent în folosință pe platforma industrială ocupată odinioară de combinatul de sârmă.  

Autoritățile locale au semnat contractul cu reprezentanții acestuia. “Ultimele 5 ha ale Parcului Industrial Câmpia Turzii, recent recuperate de la compania Mechel în contul datoriilor acumulate la bugetul local de-a lungul anilor, vor fi ocupate de un nou investitor.

Este vorba despre compania Wip Industries România care începe în primăvara anului viitor construirea unei fabrici producătoare de mobilier, pentru un mare retailler de mobilă din Suedia, cu un necesar de 190 de angajați încă de la începerea activității de producție.

Parcul industrial aparținând municipiului Câmpia Turzii și-a dublat suprafața în ultimii ani datorită viziunii pe care o avem cu privire la dezvoltarea și susținerea mediului economic la nivel local”, consideră primarul Dorin Lojigan.

Parcul public beneficiază de scutire la plata impozitului pe teren și clădiri, alături de facilități pentru firme și cele acordate de Consiliul Local. Printre chiriași se numără Berg Banat, Marco Plast, Mecatronix, Sosim Trans. Acționarul său majoritar este municipiul Câmpia Turzii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EPP propune o strategie cu ținte clare, asumată de Comisia Europeană, pentru susținerea companiilor mici și mijlocii

Articolul următor

Bucharest – skyline transformation 2025 | Nusco City, at home, near the office?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share