Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MBS Group va amenaja complexul de agrement Trei Lacuri

Constructorul turdean MBS Group va executa lucrările de amenajare a zonei cultural-recreative Trei Lacuri, un proiect în valoare de 6 milioane de euro.

Complexul din municipiul Câmpia Turzii va beneficia de finanțare europeană, contractul de lucrări aferente proiectului fiind semnat de primarul localității, Dorin Lojigan.

Executantul, MBS Group, se obligă să execute servicii de proiectare în fazele proiect tehnic, certificare tehnică, detalii de execuție, dar și întocmirea documentatiilor pentru obtinerea de avize, acorduri, autorizații, asistență tehnică și execuție de lucrări la obiectivul de investiții.

Compania trebuie să execute, finalizeze şi remedieze orice defecte ale lucrărilor obiectivului în conformitate cu obligaţiile asumate. Cntractului de lucrări se ridică la 25 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata de implementare a acestuia este de trei ani.

„Prin semnarea contractului, vom asigura o dezvoltare multifațetată, în domeniul turismului și al agrementului, care să vină în completarea proiectelor de reindustrializare și impulsionare a dezvoltării sectorului industrial și de producție. Câmpia Turzii este „smart” și va deveni un centru polieconomic al județului Cluj”, afirmă Dorin Lojigan.

Clădirea multifuncțională va fi formată din patru corpuri: cel principal, cu destinația muzeu și săli multifuncționale culturale și expoziționale; spații multifuncționale, inclusiv mediatecă; imobil administrativ, piațetă scufundată, amfiteatru exterior cu scenă; clădire cu expozor natural.

Parcul va fi amenajat cu spații verzi pe 102.586 mp, cu teren polisportiv cu tribune, două puncte de observație, loc de joacă pentru copii, pump track, pontoane de promenadă, ponton plutitor, debarcader, pod scufundat, alei pietonale, piste pentru biciclete, sistem de iluminat, supraveghere video, zonă de relaxare și plajă.  

MBS Group, companie controlată de omul de afaceri Gabriel Silagyi, a ieșit din insolvență în urma unei decizii a Tribunalului Specializat Cluj, după activarea planului de reorganizare, în 2013. În acest an societatea a preluat 40% din părțile sociale ale firmei MST General Instal, specializată în lucrări de proiectare și execuție de rețele și instalații sanitare și termice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenii își vor putea plăti taxele și impozitele după data de 15 ianuarie 2021

Articolul următor

Ministrul transporturilor: “Vom scăpa de senzația de înghesuială pe autostrăzi”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share