Editorial Elite în business Ultimele stiri

Caravana TB – film despre elite în afaceri. Din Banat și Transilvania

Optimist – creativ din fire și din experiența tumultuoasă a vieții de jurnalist – creator de conținut – din plămădeala fondării unei reviste, a unui semn de carte într-o lume atât de relativă, merită să aflați încă de pe acum că echipa Transilvania Business vă va oferi înspre lectură, la trecerea dintre ani și decenii, final de decembrie 2020 – început de ianuarie 2021 – ediția specială a unei radiografii pe baze economice a tot ceea ce avem mai bun în Banat și Transilvania, în această parte de Românie. Ediție aniversară a X ani de TB.

Elite în Business vine ca prim proiect despre afaceri românești și cu capital străin, exclusiv din aceste regiuni istorice ale țării. Și pentru că este nevoie să ne cunoaștem, vrem să vi-i prezentăm îndeaproape prin echipa Transilvania Business. Oameni și companii. Români și investitori străini. Punem la cale o caravană de jurnaliști care vor iniția un traseu în vara lui 2021, prin cele 15 reședințe de județ. Că va fi conferință, dezbatere, reuniune, recepție, reînviere a unui spirit colocvial la aceeași masă, important este că vom da voce, culoare și viață direct din poveste sloganului Transilvania Business: „Venim și scriem împreună despre afacerea ta.”

Vom aduce, pe lângă scriitura pe print, articolele din online și filmul brandurilor și, mai ales, al oamenilor care le-au creat sau care le manageriază, or din team-urile firmelor cu expresii de urmărit pe ceea ce azi face legea comunicării și a însăși existenței vieții unei companii – YouTube, Google, LinkedIn, Facebook, Instagram. Pregătim surprize smart.

Într-o vreme de restriște în care topurile Camerelor de Comerț județene ori ale Camerelor bilaterale de afaceri ale investitorilor străini au trecut în penumbră sau nu s-au mai desfășurat din motive evidente, cred că pașii pregătiți de Transilvania Business vor fi unii roditori și benefici întru conținut, cu multiple modalități de exprimare, pus în concordanță atât cu așteptările cititorilor, cât și cu ale principalilor subiecți principali ai economiei din Banat și Transilvania.

Inclusiv designul celui de al doilea deceniu de existență al revistei comportă întrebări decisive, oarecum neliniștitoare, dar obligatorii: să ne îndreptăm spre hârtia plină sevă de conținut editorial și spre cea cu imagini abudente pentru publicitate; sau pentru spre oarecum facilul aerisit cerut de moda vremii, cu mix-ul, cutuma deja, online – video – social media…

Echipele noastre din teren, pe lângă cerneala și stiloul metaforic – laptop și mobil – tun foto și reportofon vor trebui să vă aducă imagini și sunet din fabricile, din fermele, conferintele, din economia acestei părți de Românie.

Cert este că vom rămâne consecvenți, chiar conservatori, în ceea ce înseamnă nișă extrem de clar delimitată și, totuși, conform datelor Studiului Național de Audiență SNA Focus realizat și pe cititorii TB, atât de aproape de galoanele puterii economico-financiare, încât să știți că găsiți doar subiecte exclusiv tradițional serios documentate, cu și despre oameni de valoare și companii cu plusvaloare.

Caravana Transilvania Business, sigur, va fi mai mult decât un vis…!

(Editorial publicat în ediția print TB nr. 98 – noiembrie/decembrie 2020)

Related posts

Consiliul Județean Cluj plătește 2,4 milioane de euro pentru clădirea viitorului spital monobloc

redactia

Brașovul cumpără cu 25 mil. euro 105 autobuze turcești de la Karsan Otomotiv

Stefana Muresan

Maramureșul cere Europei linii de desfacere pentru micii producători

Nora Dumitrescu

Corina Crețu, vizită oficială în Făgăraș. Se înființează Microregiunea Țara Făgărașului

Stefana Muresan

Emanuel Oprea, Oprea Avi-Com: „Fabrica de nutrețuri combinate din Sânpaul va avea multiple avantaje competitive, inclusiv un foarte bun raport calitate-preț”

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca și-a completat patrimoniul cu o plantație viticolă de 65 ha în județul Sibiu: educație antreprenorială pentru un viitor punct turistic

Ion Surdu

Invazie de muncitori din Sri Lanka în marile fabrici ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Compania de Apă Someș va extinde rețeaua de apă-canal în zona Gherla

Nora Dumitrescu

Demararea procesului de evaluare a ofertelor pentru serviciile de proiectare, inginerie si asistenta tehnica aferente proiectului de restaurare a Castelului Banffy din Rascruci

Stefana Muresan

CBRE: 80% din spațiile de retail livrate în prima jumătate din 2018, se află în orașe secundare și terțiare

redactia

Piața imobiliară în 2020, peste aștepări

Ion Surdu

Proiecte europene de peste 52 mil. euro pentru reabilitarea drumurilor judeţene din Sibiu

Stefana Muresan

Organizaţia Salvaţi Copiii şi tenismena Sorana Cîrstea au dotat Maternitatea din Târgovişte, în valoare de aproape 23.000 de euro

Papuc Irina

Bucureşti, Cluj şi Timiş- cele mai multe imobile vândute în februarie

Stefana Muresan

Investiții străine în Transilvania: DS Smith vrea să dezvolte o stație modernă de tratare a apelor tehnologice

Ion Surdu

Program integrat de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest

Stefana Muresan

PiatraOnline a lansat businessul în sistem de franciză; printre oraşele vizate: Cluj, Timişoara, Sibiu şi Brașov

redactia

Grupul Nutrientul din Bihor investeşte 10 mil. euro în noi ferme

Stefana Muresan

Producţiile de porumb şi floarea soarelui din România, pe primul loc în Uniunea Europeană

redactia

New fares encourage to international travels by LOT

Ionut Oprea

Avocatul mureșean Vasile Costea: „Dacă vrei să ții pasul cu vremurile, trebuie să ții cont de dezvoltarea economică”

Ligia Voro

100 de milioane de euro pentru modernizarea drumurilor Maramureșului

Nora Dumitrescu

Deschiderea complexului Dedeman din Zalău mai așteaptă

Nora Dumitrescu

Muzeul Țării Crișurilor fuzionează cu Muzeul Orașului Oradea

Traian Dan

Leave a Comment