Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravana TB – film despre elite în afaceri. Din Banat și Transilvania

Optimist – creativ din fire și din experiența tumultuoasă a vieții de jurnalist – creator de conținut – din plămădeala fondării unei reviste, a unui semn de carte într-o lume atât de relativă, merită să aflați încă de pe acum că echipa Transilvania Business vă va oferi înspre lectură, la trecerea dintre ani și decenii, final de decembrie 2020 – început de ianuarie 2021 – ediția specială a unei radiografii pe baze economice a tot ceea ce avem mai bun în Banat și Transilvania, în această parte de Românie. Ediție aniversară a X ani de TB.

Elite în Business vine ca prim proiect despre afaceri românești și cu capital străin, exclusiv din aceste regiuni istorice ale țării. Și pentru că este nevoie să ne cunoaștem, vrem să vi-i prezentăm îndeaproape prin echipa Transilvania Business. Oameni și companii. Români și investitori străini. Punem la cale o caravană de jurnaliști care vor iniția un traseu în vara lui 2021, prin cele 15 reședințe de județ. Că va fi conferință, dezbatere, reuniune, recepție, reînviere a unui spirit colocvial la aceeași masă, important este că vom da voce, culoare și viață direct din poveste sloganului Transilvania Business: „Venim și scriem împreună despre afacerea ta.”

Vom aduce, pe lângă scriitura pe print, articolele din online și filmul brandurilor și, mai ales, al oamenilor care le-au creat sau care le manageriază, or din team-urile firmelor cu expresii de urmărit pe ceea ce azi face legea comunicării și a însăși existenței vieții unei companii – YouTube, Google, LinkedIn, Facebook, Instagram. Pregătim surprize smart.

Într-o vreme de restriște în care topurile Camerelor de Comerț județene ori ale Camerelor bilaterale de afaceri ale investitorilor străini au trecut în penumbră sau nu s-au mai desfășurat din motive evidente, cred că pașii pregătiți de Transilvania Business vor fi unii roditori și benefici întru conținut, cu multiple modalități de exprimare, pus în concordanță atât cu așteptările cititorilor, cât și cu ale principalilor subiecți principali ai economiei din Banat și Transilvania.

Inclusiv designul celui de al doilea deceniu de existență al revistei comportă întrebări decisive, oarecum neliniștitoare, dar obligatorii: să ne îndreptăm spre hârtia plină sevă de conținut editorial și spre cea cu imagini abudente pentru publicitate; sau pentru spre oarecum facilul aerisit cerut de moda vremii, cu mix-ul, cutuma deja, online – video – social media…

Echipele noastre din teren, pe lângă cerneala și stiloul metaforic – laptop și mobil – tun foto și reportofon vor trebui să vă aducă imagini și sunet din fabricile, din fermele, conferintele, din economia acestei părți de Românie.

Cert este că vom rămâne consecvenți, chiar conservatori, în ceea ce înseamnă nișă extrem de clar delimitată și, totuși, conform datelor Studiului Național de Audiență SNA Focus realizat și pe cititorii TB, atât de aproape de galoanele puterii economico-financiare, încât să știți că găsiți doar subiecte exclusiv tradițional serios documentate, cu și despre oameni de valoare și companii cu plusvaloare.

Caravana Transilvania Business, sigur, va fi mai mult decât un vis…!

(Editorial publicat în ediția print TB nr. 98 – noiembrie/decembrie 2020)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începută ca o afacere de familie, Sergiana a ajuns în topul companiilor brașovene: evoluția și concluziile anului 2020

Articolul următor

Peste 174.000 de salariați în Bihor. Salariul mediu net – 2.682 lei în octombrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share